Pizzeria Levanto

Pizzeria Levanto - Aitoa Italialaista Arteesaanipizzaa

Haaveiletko oman pizzerian pyörittämisestä ja intohimosi on aito italialainen ruoka? Etsimme nyt franchising-yrittäjää liittymään Pizzeria Levanto -perheeseen!

Pizzeria Levanto on vuonna 2021 perustettu pizzeriaketju, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen aitoa italialaista arteesaanipizzaa. Meidän tavoitteenamme on tuoda Suomeen autenttisia makuja suoraan Italiasta ja tarjota asiakkaillemme unohtumaton ruokaelämys.

Ketjun perustamisvuosi: 2021
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Pizzeria Levano -franchiseyrittäjä vastaa omasta ravintolastaan ja omista työntekijöistään.

Millaista yrittäjää haemme:

1. Innostusta ja intohimoa: Haluamme, että jaat saman intohimon kuin me - aito italialainen ruoka. Odotamme, että olet innostunut luomaan unohtumattomia ruokaelämyksiä asiakkaillemme ja että sitoudut Pizzeria Levanton arvoihin.
2. Sitoutumista: Pizzeriayrittäjänä sitoudut työskentelemään ahkerasti ja ylläpitämään korkeaa laatutasoa. Pizzeriaasi tulee pyörittää omistautuneesti ja varmistaa, että asiakkaat saavat aina parasta palvelua ja herkullista ruokaa.
3. Liiketoimintaosaamista: Arvostamme aiempaa kokemusta ravintola-alalta tai yrittäjyydestä. Sinun tulisi olla taitava organisoimaan liiketoimintaa, hallitsemaan resursseja ja johtamaan henkilökuntaa tehokkaasti.
4. Asiakaspalvelutaitoja: Hyvä asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Toivomme, että sinulla on kyky luoda lämmin ja ystävällinen ilmapiiri pizzeriassasi ja että osaat vastata asiakkaiden tarpeisiin ammattitaitoisesti.
5. Sijoitusmahdollisuutta: Franchise-yrittäjänä sinun tulee olla valmis tekemään taloudellinen sijoitus pizzerian perustamiseen ja käynnistämiseen. Tarkemmat tiedot sijoituksesta ja sen vaikutuksesta saat keskustellessamme.

Juuri nyt haemme yrittäjiä Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Mikkeliin. Lisäksi tarjolla on ainutlaatuinen yrittäjä-mahdollisuus olemassa olevassa Oulun ravintolassa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

1. Vahva brändi: Pizzeria Levanto on jo vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten ja aitojen italialaisten pizzojen tarjoajana. Franchising-yrittäjänä pääset hyödyntämään vahvaa brändiämme, joka kehittyy jatkuvasti.
2. Kattava tuki: Tuet sinua jokaisessa vaiheessa pizzeriasi avaamisesta eteenpäin. Autamme sinua löytämään sopivan sijainnin, suunnittelemaan pizzeriasi ulkoasun ja tarjoamme kattavan koulutuksen niin valmistusmenetelmiin kuin asiakaspalveluunkin liittyen.
3. Laadukkaat raaka-aineet: Tärkein menestyksemme salaisuus on laadukkaissa raaka-aineissa. Toimitamme sinulle suoraan Italiasta tuoreimmat ja autenttisimmat raaka-aineet, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista makuelämystä.
4. Markkinointi ja mainonta: Tuemme sinua mainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Autamme sinua saavuttamaan asiakkaat ja luomaan vakiintuneen asiakaskunnan pizzeriallesi.
5. Jatkuva kehitys: Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan asiakkaillemme uusia herkullisia makuja. Koulutamme sinut uusimpiin trendeihin ja autamme sinua pysymään kilpailijoiden edellä.