KOTIPIZZA

Kotipizza Oyj on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on tällä hetkellä vajaa 300 myymälää yli 150 paikkakunnalla Suomessa. Kotipizza-ketjun myymälöiden myynti vuonna 2015 oli >70 miljoonaa euroa. Yli 95 prosenttia Suomen Kotipizza-myymälöistä on franchisingperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia myymälöitä. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 265
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 100.000-150.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 350.000-500.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotipizzat sijoittuvat aina keskeisille liikepaikoille, josta yrittäjä henkilökuntineen palvelee lähialueensa asiakkaita. Aito, herkullinen Kotipizza on aina tilauksesta valmistettu ja lämpimänä parasta - sen takaamme asiakkaalle ja siitä vastaavat yrittäjä henkilökuntineen. Konseptimme mukaiseen toimintaan kuuluu pizzojen valmistus tarkkojen reseptiemme mukaisesti, tarjoilu asiakkaille myymälässä tai kuljetus asiakkaan koti/työpaikalle.

Millaista yrittäjää haemme:

Annetaan omien yrittäjiemme kertoa mitä ominaisuuksia yrittäjältä vaaditaan:

-Asiakaspalvelu-henkisyyttä, halua tehdä hommat niin hyvin kuin mahdollista ja halua tuottaa elämyksiä. Lisäksi täytyy hallita kokonaisuuksia ja ymmärtää oman tekemisen vaikutukset, toteaaa Vesa Säkkinen - Kotipizzan historian paras myyjä, joka omistaa Rovaniemellä kaksi Kotipizza-ravintolaa.

-Hyvän yrittäjän tulee osata organisoida, delegoida ja priorisoida. Täytyy muistaa kouluttaa ja kehittää itseänsä jatkuvasti. Lisäksi tarvitaan rutkasti positiivista asennetta, luettelee Kati Bergman - vuoden Kotipizza-yrittäjä 2007.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
mainospalvelut