PowerSlim - Master Franchisee (painonhallinta)

Hyvinvointiala kasvaa Suomessa huimaa vauhtia ja ihmiset haluavat yhä enemmän pitää itsestään huolta ja saavuttaa tuloksia, mutta aika on tiukalla. PowerSlim painonhallintajärjestelmä on todistetusti toimiva yhdistelmä ravintoa ja henkilökohtaista tukea, jonka avulla tuloksia saavutetaan varmasti ja nopeasti. PowerSlim painonhallintajärjestelmän avulla syöt monipuolisia, ravitsevia ja esteettisesti kauniita ruoka-annoksia ammattikokkien kehittämien reseptien ja keittokirjan oppien avulla.

Haemme nyt Master franchiseeta tuomaan PowerSlimin hyvinvointikonseptin Suomen markkinoille ja rakentamaan tänne laajan PowerSlim keskusten verkoston. Suomen ja Pohjoismaiden Master franchiseet tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä.

PowerSlim -painonhallintajärjestelmällä on pitkä historia ja se todistetusti auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitepainonsa, on ylipainoa sitten kertynyt 3 tai 50 kiloa. Suurin kohderyhmä on 30-55 vuotiaat naiset.

PowerSlim-painonhallintakonseptin menestys perustuu neljään peruspilariin:
1. Ainutlaatuinen tuotevalikoima, joka sisältää jopa 120 erilaista ravintotuotetta, valmisaterioista välipaloihin ja jälkiruokiin
2. Henkilökohtainen painonhallintasuunnitelma jokaisella asiakkaalle
3. Henkilökohtainen valmennus ja ohjaus kerran viikossa aktiivisen painonpudotusvaiheen aikana sekä jälkihoito vuoden ajan, kun tavoite on saavutettu
4. Ravintovalmentajien jatkuva kouluttaminen sekä vahva markkinointi

PowerSlimillä painonpudotus ei tarkoita vähemmän syömistä, vaan oppimista syömään eri tavalla. Kyseessä ei ole pikadieetti, vaan tieteellisesti todennettu 7 vaiheen painonhallintamenetelmä, joka takaa nopean ja tehokkaan painonpudotuksen ilman lihasmassan menetystä. PowerSlimin laajasta ateriavalikoimasta löydät maukkaita tuotteita aamiaiseksi, lounaaksi, illalliseksi ja mukana kuljetettavaksi välipalaksi (+vitamiinit). Noudattamalla ravintovalmentajan antamia ohjeita, tuloksia tulee varmasti. Henkilökohtainen suunnitelma takaa sen, että ruokavalion noudattaminen on helppoa. PowerSlim kattavan keittokirjan avulla syöminen on monipuolista ja kirjasta löytyy mm. valmiit menut 14 viikon ajalle.

Ketjun perustamisvuosi: 2004
Ketjun alkuperämaa: Hollanti
Yksiköiden määrä muissa maissa: 500
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Master franchiseen ensisijainen tehtävä on löytää, valmentaa ja kouluttaa uusia lisenssiyrittäjiä tai -yrityksiä, jotka PowerSlim konseptin avulla levittävät tämän toimivan painonhallintakonseptin ympäri Suomen kaikkien saataville.

Master franchiseen muita tehtäviä ovat mm.
- PowerSlim franchising- ja koulutuskeskuksen rakentaminen Suomeen
- uusien lisenssiyrittäjien ja ravintovalmentajien kouluttaminen ja tukeminen PowerSlim keskusten perustamisessa
- PowerSlim keskusten ohjaaminen ja jatkokoulutusten järjestäminen
- tarvittavien suomenkielisten käännösten teettäminen ohjeistuksiin sekä pakkauksiin ja mainontaan
- Suomen internet-sivujen ja somekanavien luominen
- Suomessa myytävän PowerSlim tuotevalikoiman valinta ja hallinta
- varastointi ja logistiikka

PowerSlim keskusten yrittäjillä on tyypillisesti kokemusta tai olemassa olevaa toimintaa hyvinvoinnin, kauneuden, liikunnan tai ravintovalmennuksen parissa. PowerSlim konsepti sopii itsenäiseksi liiketoiminnaksi tai toimivan hyvinvointiyrityksen täydennykseksi.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme Master franchiseeksi yrittäjää, jolla on jo valmis liiketoiminta tai on aiemmin toiminut yrittäjänä ja/tai ollut tiiviisti mukana uuden tuotteen/konseptin lanseerauksessa. Hänellä on oltava tarvittavat taloudelliset resurssit PowerSlim -ketjun rakentamisessa Suomeen.

Master franchiseen fokuksen tulee olla tässä liiketoiminnassa ja oman tiimin rakentamisessa ja johtamisessa. Valmiit verkostot hyvinvointialalla auttavat ketjua nopeaan kasvuun.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Aloitus on tehty Master Franchiseelle mahdollisimman helpoksi. Saat avuksesi valmiit prosessit ja työkalut, joiden avulla aloitat liiketoimintasi onnistuneesti Suomessa sekä ketjuohjauksen monipuolisen tuen mm. koulutuksen osalta.

Tarjoamme Master franchiseelle mm.
- Yksinoikeuden Suomen markkinaan
- Master franchiseen käsikirjan, joka sisältää ohjeet jokaiselle liiketoiminnan osa-alueelle
- PowerSlim keskusten käsikirjat, jotka auttavat yksittäisiä keskuksia jokapäiväisessä työssään
- Kattavan alkukoulutuksen Hollannissa
- Franchisingantajan jatkuvan tuen ja ohjauksen mm. IT-prosesseissa
- Valmiit Internet-sivut ja verkkokaupan ketjun sisäiseen käyttöön
- Avajaisohjelman operatiivisen toiminnan aloitukseen

PowerSlim franchisingtoiminnan etuna on se, että voit luottaa olemassa olevan konseptin toimivuuteen. Koulutamme sinut ja olemme mukana liiketoimintamallin jalkauttamisen jokaisessa vaiheessa.