Sp-Koti - franchisingyrittäjä

Sp-Koti-ketjun keskusyksikön omistavat paikalliset Säästöpankit. Sp-Koti-ketjuun kuuluvat itsenäiset yritykset tarjoavat kiinteistönvälitysalan palveluita tiiviissä yhteistyössä Säästöpankin kanssa – saman katon alta löytyvät siis asiantuntemusta asunto- ja pankkiasioissa. Keskusyksikkö Sp-Koti Oy tuottaa mm. liikkeenjohdollisia ja koulutuspalveluita omille yrittäjilleen ja muille verkoston jäsenille.

Haemme Sp-Koti-yrittäjiä eri paikkakunnille toimimaan yhteistyössä paikallisen Säästöpankin kanssa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2011
Yksiköiden määrä Suomessa: 58
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 200.000 - 400.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Sp-Koti-ketju tarjoaa itsenäisille yrittäjille mahdollisuuden saada ketjuliiketoiminnan hyödyt sekä Säästöpankin vahvan tuen ja arvostetun liikemerkin käyttöönsä. Yhteistyö Säästöpankin ja paikallisen kiinteistönvälitysyrityksen välillä tarjoaa asiakkaille entistä parempaa palvelua asumiseen liittyvissä asioissa.

Sp-Koti-yrittäjän vahvuutena ja kilpailukeinona on vahva paikallistuntemus. Paikallinen yrittäjä tuntee oman alueensa, osaa ottaa huomioon sen erityispiirteet ja auttaa asiakasta kaikin tavoin löytämään unelmiensa kodin tai myymään vanhan vaivattomasti ja nopeasti.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme Sp-Koti-yrittäjäksi hyvämaineista henkilöä, jolla on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalta ja joka on suorittanut LKV-tutkinnon.

Uudella Sp-Koti-yrittäjällä tulee lähtökohtaisesti olla vakaa taloudellinen tilanne ja lujaa tahtoa menestyä. Hänellä tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne ketjuyrittämiseen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki