Robert´s Coffee - franchisingyrittäjä

Robert Pauligin suvussa kahviperinne on kulkenut jo seitsemän sukupolven ajan. Vuonna 1987 avattiin ensimmäinen coffee shop Suomessa. Robertin take away -espressokärryt Stockmannin kellon alla tarjosivat suomalaisille ensisiemaisut vastapaahdettuja erikoiskahveja. Vuonna 1992 Robert’s Coffeen ensimmäiset coffee shopit aloittivat asiakkaiden hemmottelun Suomessa ja Ruotsissa. Niistä tuli kaupunkilaisten uusia olohuoneita.

Robert’s Coffeen coffee shopeja löytyy Suomesta ja maailmalta jo yli 100. Robert Pauligin kehittämiä kahvilaatuja tarjoillaan esimerkiksi Ruotsissa, Virossa, Turkissa, Pakistanissa ja Japanissa. Robert’s Coffeen ydin on yhä sama kuin sen aloittaessa: tarjota ihmisille nautinnollisia hetkiä ja pysähdyksen paikkoja.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1987
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 50
Yksiköiden määrä muissa maissa: 67
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 150.000-200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 450.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Robert’s Coffeen -yrittäjänä voit nauttia kahvimaailman parhaista puolista. Robert’s Coffee tarjoaa vahvan brändin ja aitoa suomalaista kahviperinnettä, jonka edistäjänä ja vartijana franchise-yrittäjämme toimivat.

Robert´s Coffeen kahvi ei koskaan seiso varastossa, vaan toimitetaan aina vastapaahdettuna kahviloihimme. Siksi voimme taata, että tarjoilemamme kahvi on aina vastapaahdettua ja parasta laatua. Juuri tämä erottaa Robert’s Coffeen muista kahvilaketjuista. Robert´s Coffee yrittäjämme henkilökuntineen haluavat tarjota asiakkaille aina parasta ja tuoreinta kahvia sekä sydämellistä palvelua viihtyisässä ympäristössä.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme Robert's Coffee yrittäjä on energinen ja iloinen ja hän saa sekä asiakkaat että henkilökunnan viihtymään kahvilassaan.

Hänellä on taloudellisesti vakaa elämäntilanne ja mahdollisuus investoida liiketoiminnan aloittamiseen. Hän on myös valmis tekemään lujasti töitä menestyksensä eteen. Aiempi esimieskokemus auttaa oman kahvilan johtamisessa.

Tämä mahdollisuus sopii loistavasti myös pariskunnalle!

Robert´s Coffee -yrittäjien ikäjakauma on tällä hetkellä noin 20-vuotiaasta 65-vuotiaaseen.

Tällä hetkellä haemme yrittäjiä näihin kaupunkeihin:
- Pääkaupunkiseutu
- Tampere
- Kuopio
- Oulu
- Pori
- Rovaniemi

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Franchisingpakettiin kuuluvat mm. liikepaikan etsintä sekä kahvilan suunnittelu ja rakennuttaminen Robert's Coffee -konseptin mukaiseksi. Ketju kouluttaa uuden yrittäjän baristaksi ja on mukana kahvilan avauksessa. Yrittäjä saa ketjulta jatkuvaa tukea liiketoimintaansa, johon kuuluvat myös säännölliset tapaamiset sekä ketjujohdon että toisten yrittäjien kanssa.