Aninkainen - franchisingyrittäjä

Aninkainen on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välityksessä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tällä hetkellä Aninkainen työllistää yli 60 välitysalan ammattilaista eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava Aninkainen -ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa. Tämä ei ole sattumaa, vaan kovan työn tulos, joka on tuottanut vuosien varrella kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Ketjun perustamisvuosi: 1964
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 14
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 300000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Jos sinulla on yrittämisen polte ja haluat menestyä kanssamme, voit olla etsimämme henkilö. Aninkainen -tiimissä nautit emoyhtiön eduista, tuesta ja laajasta näkyvyydestä. Sinulla on tukenasi koko ketjun vahva ammattitaito ja olet mukana tekemässä Aninkainen -ketjun tulevaisuuden historiaa.

Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Osallistut myös itse aktiivisesti myyntiin ja luot luotettavalla asiakaspalvelutaidolla, sekä dynaamisella myyntihenkisyydellä yrityksellesi toiminnan mahdollisuudet. Ketjusta saat vahvan tuen ja valmiit toimintakonseptit, myynnin tukimateriaalit sekä valtakunnallisen alati kasvavan näkyvyyden.

Millaista yrittäjää haemme:

Sinulla voi olla jo olemassa oleva kiinteistövälitysliike ja haluat hyötyä jatkossa ketjumme tarjoamista eduista järkikustannuksin. Etsimämme yrittäjät ovat energisiä, dynaamisia ja haluavat kehittää sekä kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Menestyäksesi yrittäjänä sinusta tulee löytyä luontaista myyntihenkisyyttä ja loputonta periksiantamattomuutta.

Edellytämme suoritettua LKV-tutkintoa sekä työkokemusta alalta. Etsimämme yrittäjät tuntevat yrittämisen realiteetit sekä omaavat alalle riittävän ammattitaidon. Alueesi markkinajohtajuus on päätavoitteemme.

Odotamme franchisingyrittäjältämme seuraavaa:
- Ammatillista näkemystä ja kokemusta alalta
- LKV-tutkintoa
- Näyttöä aikaisemmasta, onnistuneesta asunto- ja kiinteistökaupasta
- Luotettavuutta ja ehdotonta rehellisyyttä
- Laajaa asiakaspohjaa, sekä hyvää kontaktiverkostoa

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä eri paikkakunnille ympäri Suomea, mutta pääpainomme on Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme kattavan aloituspaketin ketjuyrittäjälle. Ketjultamme saat ammattitaitoista tukea yrittäjyydessä onnistumiseen. Tarvittaessa järjestämme myyntikoulutusta innostavassa ympäristössä. Kauttamme saat kaikki brändimme mukaiset lomakkeet ym. myynnin tukimateriaalit. Hyödyt ketjun tekemistä koulutusmateriaaleista ja valtakunnallisesta markkinointinäkyvyydestä. Pystyt myös hyödyntämään ketjun omaa ammattimaista markkinointipalvelua. Halutessasi autamme Sinua myös rekrytoinneissa.

Lähde osaksi Aninkainen -ketjun menestystarinaa ja liity Suomen näkyvimpään kiinteistönvälitysketjuun!

Ota heti yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.