KAIVOKUKKA - kukkakauppa

Kaivokukka on suomalainen, hyvään palveluun keskittyvä kukkakauppaketju. Kaivokukka on Suomen ensimmäinen franchisingtoimintamallilla toimiva kukkakauppaketju ja Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen.

50 vuoden kokemus alalta sekä oma maahantuonti takaavat kukkien korkean laadun sekä suuren tuotevalikoiman.

Kaivokukan menestyksen takana ovat hyvät liikepaikat, osaava palveluhenkilökunta ja oman maahantuonnin takaava laatu myytävissä tuotteissa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1967
Yksiköiden määrä Suomessa: 7
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250.000-900.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä palvelee henkilökuntansa kanssa asiakkaita omassa myymälässään, joka sijaitsee kauppakeskuksessa, liikenneasemalla tai muulla vilkkaalla liikepaikalla.

Kaivokukka-kauppias voi keskittyä luovaan sidontatyöhön ja asiakkaittensa palvelemiseen, sillä hän saa kukkatoimitukset suoraan myymälään 3 krt/vko.

Millaista yrittäjää haemme:

Uudella Kaivokukka-kauppiaalla tulee olla paikallistuntemusta ja hänen tulee olla idearikas, jotta hän pystyy suunnittelemaan oikeat kimput juuri hänen asiakaskunnalleen.

Tulevalla kukkakauppiaallamme tulee olla myös aiempaa kokemusta alalta (floristi/sidontataitoinen myyjä), aktiivinen ja yhteistyökykyinen ote yrittäjyyteen sekä halu tehdä erittäin laadukasta asiakaspalvelua.

Mikäli olet tuloshakuinen, työtä pelkäämätön tiiminvetäjä, joka haluaa johtaa myymäläänsä omalla, positiivisella esimerkillään, voit olla seuraavaa Kaivokukka-kauppiaamme.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
tekninen tuki
myynnin tuki