VIANOR - rengaspalvelu ja autonhuolto

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuuluu yli 420 myyntipistettä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Baltian maissa, Sveitsissä, USA:ssa, Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakstanissa. Keski-Euroopassa toiminta on käynnistynyt myös Tsekeissä, Puolassa ja Slovakiassa.

Ketjun perustamisvuosi: 1999
Yksiköiden määrä Suomessa: 66
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1.000.000 €

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Vianor -yrittäjä myy alueensa kuluttaja- ja yritysasiakkaille henkilö-, paketti- ja kuorma-autonrenkaita sekä niihin liittyviä palveluita. Lisäksi Vianor myy raskaita renkaita kuten maatalous-, maansiirto- ja teollisuusrenkaita. Vianor-myymälästään yrittäjä tarjoaa myös erilaiset autoiluun liittyvät tuotteet kuten vanteet, akut ja iskunvaimentimet. Rengas- ja vanneasennusten lisäksi Vianor-pisteissä asiakas voi tarkistuttaa ohjauskulmat, huollattaa ilmastoinnin tai vaikkapa vaihdattaa öljyt ja iskunvaimentimet.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme nyt Vianor-kauppiaaksi alalla jo olevia, itsenäisiä rengasyrittäjiä.

Sinulla tulee olla aitoa yrittäjähenkeä ja hakkapeliitta-asennetta - et pelkää pitkiä päiviä ja riskinottoa ja olet halukas sitoutumaan liiketoimintasi kehittämiseen Vianor -merkin alla.

Tunnet jo alan vaatimukset ja liiketoiminnan rakenteet - ymmärrät asiakaslähtöisyyden idean ja olet innokas tuloksentekijä.

Tarvitset myös tiimihengen luojan taitoja - Vianor-kauppiaana olet isäntä työntekijöillesi ja vastaat mukavasta ja tehokkaasta työilmapiiristä toimipisteessäsi.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut