EXPENSE REDUCTION ANALYSTS - yrityskonsultointi

Vuonna 1992 toimintansa käynnistänyt Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtava franchisingperiaatteella toimiva Cost Management–alan asiantuntijayritys, joka toimii yli 40 maassa noin 750 Partnerin voimin. ERA tuottaa kustannustensäästöpalveluita siten, että veloitus perustuu löytämiimme todellisiin säästöihin. Riskitön vaihtoehto asiakkaan näkökulmasta - asiakas maksaa vain todellisten säästöjen perusteella.

ERA.n toiminta Suomessa alkoi vuonna 2008 ja tällä hetkellä toimimme 18 asiantuntijan voimin.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1992
Ketjun alkuperämaa: UK
Yksiköiden määrä Suomessa: 18
Yksiköiden määrä muissa maissa: 700
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: >150.000€

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Toimit franchisingyrittäjänä asiakkaiden ylimmän johdon tukena kannattavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Analyyttisella otteellasi tarjoat ratkaisuja asiakkaittesi kustannusten säästöön. Voit toimia myynnillisessä roolissa, projektin johdossa tai projektin toteuttajana yhteistyössä muiden konsulttien kanssa. Tukenasi toimii ammattitaitoinen konsulttiorganisaatio sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Millaista yrittäjää haemme:

Olet työskennellyt johto- tai asiantuntijatehtävissä ja hallitset liiketoiminnan lainalaisuudet. Sinulla on näkemystä yritysten kulujen hallintaan ja luontainen kyky tunnuslukujen analysointiin. Asiantuntevalla ja konsultoivalla otteellasi luot luotettavan suhteen asiakkaittesi kanssa. Työskentely kansainvälisessä ympäristössä edellyttää hyvää englanninkielen taitoa.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti Energia-alan asiantuntijoita sekä vahvistusta myyntiin ja asiantuntijatehtäviin.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut