Kotona Asuen Seniorihoiva - franchisingyrittäjä

Yli 85-vuotiaiden määrän odotetaan yli kolminkertaistuvan Suomessa vuosien 2010-2035 välillä. Suurten ikäluokkien vanhenemisella on todennäköisesti enemmän vaikutusta yhteiskuntaamme kuin osaamme kuvitella.

Kotona Asuen Seniorihoivan franchisingyrittäjänä sinulla on mahdollisuus löytää pysyvä ratkaisu niille lähialueesi perheille, jotka etsivät korkeatasoista, myötätuntoista hoivaa ikääntyville lähimmäisilleen. Kuten huomaat, tilastot puhuvat puolestaan. Tästä huolimatta aniharva on ottanut väestön ikääntymishaasteen vastaan kuten Kotona Asuen Seniorihoiva. Me tiedostamme kotihoivassa mahdollisuuden ja etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka jakavat tämän vision kanssamme omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2008
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 3
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kotona Asuen Seniorihoiva tarjoaa senioreille mahdollisuuden asua kotonaan pitempään, kuin heidän olisi muuten mahdollista. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat muun muassa seuraavat ei-sairaanhoidolliset palvelut: kumppanuus ja seuranpito, kodinhoito, ruoanvalmistus, henkilökohtainen avustus, lääkkeistä muistuttaminen sekä asiointi- ja kuljetuspalvelut.

Millaista yrittäjää haemme:

Miksi?

Ikäihmiset joutuvat usein jättämään kotinsa, koska eivät saa säännöllistä apua ja tukea arkeensa. Kotona Asuen Seniorihoiva palkkaa Hoivanantajia, jotka huolehtivat tällaisessa elämäntilanteessa olevien henkilöiden hyvinvoinnista. Hoivanantajat koulutetaan työhönsä perusteellisesti ja he toimivat tiiviissä yhteistyössä työnantajansa kanssa. Koska Hoivanantajan ja senioriasiakkaan välinen suhde on palvelumenestyksemme kulmakiviä, työ vaatii omistautuneisuutta sekä aitoa välittämistä.

Franchiseyrittäjä markkinoimaan ja vastaamaan palveluista

Franchiseyrittäjän tehtävänä on kannattavan liiketoiminnan rakentaminen ja palvelutoiminnan pyörittäminen alueella. Franchiseyrittäjä vastaa hoivanantajien rekrytoinnista ja perehdyttämisestä toimintatapojemme mukaisesti, markkinointitoimista paikallisesti, asiakassopimusten tekemisestä ja hoivanantajien palveluista asiakkaille. Sinulla on aiempaa näyttöä onnistumisistasi.

Mitä?

Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan menestyksekkään toiminnan rakentamiseksi. Tähän kuuluu mm. valmiit markkinointimateriaalit, toiminnanohjausjärjestelmä, koulutusohjelmat, franchiseyrittäjän alkukoulutus ja jatkuva tuki toiminnallesi.

Sinulta odotetaan:
- Intoa ja arvoja senioreita kohtaan
- Näyttöä aiemmasta menestyksestä
- Elämää tasapainossa
- Taloudelliset resurssit

Tarjoamme:
- Toimivan, testatun, kannattavan liiketoimintakonseptin
- Toimintaan tarvittavat materiaalit ja järjestelmät
- Pitkään toimineen yrityksen tuen ja kokemuksen

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä erityisesti näihin kaupunkeihin:
- Hämeenlinna
- Turku
- Pori
- Rauma
- Jyväskylä
- Mikkeli
- Kuopio
- Joensuu
- Seinäjoki
- Vaasa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki