GIGANTTI

Gigantti on kodinkoneiden ja -elektroniikan ja niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden suurin jälleenmyyjä Suomessa. Gigantin liiketoiminnan ideana on tarjota jokaiselle ihmiselle kaikissa jakelukanavissa laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita ja niihin liittyviä palveluita edulliseen hintaan.

Gigantti aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1999, jolloin ensimmäinen myymälä avattiin Vantaan Tammistoon. Gigantissa työskentelee yli 1.000 henkeä ja ketjuun kuuluu 39 myymälää, verkkokauppa gigantti.fi, Helsingissä sijaitseva asiakaspalvelukeskus sekä Gigantti Yritysmyyntipisteet.

Gigantilla on vahva kulttuuri ja konsepti tunnetaan vahvasta yhteishengestä, hyvästä asiakaspalvelusta ja voittaja-asenteesta. We Are On.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1999
Ketjun alkuperämaa: Norja
Yksiköiden määrä Suomessa: 39
Yksiköiden määrä muissa maissa: 1000
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 10-20
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 4,5 milj.

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Gigantti kauppias on mukana myymälän päivittäisessä toiminnassa. Myymälässä työskentelevien tehtävänä on auttaa asiakkaita löytämään teknologian tarjoamat mahdollisuudet, elämään helpommin ja nauttimaan teknologiasta. Myymälän tuotteet kehittyvät ja muuttuvat vauhdilla ja tuotevalikoima tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja. Gigantti haluaa auttaa jokaista asiakasta löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Millaista yrittäjää haemme:

Menestyvä Gigantti kauppias on tuloshakuinen sekä yrittäjähenkinen. Hänellä on taloudellinen tausta kunnossa ja hän pystyy tekemään tarvittavat investoinnit liiketoimintaan. Aikaisempaa toimialakokemusta ei vaadita, sillä koulutamme kauppiaan Gigantin konseptiin. Toivomme uudelta Gigantti kauppiaalta vastuullisuutta, tehokkuutta ja omistautumista Gigantin konseptiin.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Koulutamme uuden yrittäjän alkuun räätälöidyllä aloituskoulutuksella, joka ottaa huomioon yrittäjän taustan. Gigantti kouluttaa myös yrittäjän henkilökuntaa; jokainen giganttilainen osallistuu säännöllisesti koulutuksiin, joissa keskitytään asiakaspalvelun lisäksi tuotetuntemuksen kehittämiseen.

Lisäksi tarjoamme:
*rahoitusneuvonta
*tuki toiminnan aloituksessa
*käynnistysmarkkinointi
*toimitilat
*kalusto ja laitteet
*ostoedut
*liiketoiminnan ohjaus
*jatkokoulutus
*ketjumarkkinointi
*taloushallinnon palvelut
*it-palvelut
*tekninen tuki
*mainospalvelut
*myynnin tuki