PASTA BOX

Pikaruokaakin voi valmistaa huolella ja tarjoilla viihtyisässä ympäristössä!

Ensimmäinen Pasta Box –ravintola perustettiin Helsingin Itikseen syksyllä 2016. Nykyään toimimme myös Espoon Isossa Omenassa, Turun Skanssissa sekä Vantaan Jumbossa, joka on ensimmäinen franchising toimipisteemme.

Pasta Box perustettiin, koska haluttiin tarjota suomalaisille laadukkaista raaka-aineista tehtyä pikaruokaa, jota voi nauttia hyvällä omallatunnolla! Kätevistä boxeista tarjoiltavat annokset valmistetaan ”maailman parhaasta pastasta” Rummosta ja käsityönä tehdyistä kastikkeista (ei lisäaineita ja maustekuutioita).

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2016
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Pasta Box annokset ovat saatavissa neljässä eri koossa: Junior, S, M ja L
Kaikki annokset saatavissa laktoosittomana ja gluteenittomana sekä halutessa täysjyväpastasta valmistettuna. Asiakaslupauksemme ovat:
# Pastamme valmistetaan aina tilauksesta, ei ikinä ennakkoon
# Pastamme on aina al dente, ei milliäkään yli tai alle
# Jokainen kastikkeemme tehdään käsityönä
# Palvelemme asiakkaitamme hymyillen ja parhaamme mukaan

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on institutionaalinen ravintola-alan vastuullinen toimija tai yrittäjähenkinen ruokaan ja yritystoimintaan intohimoisesti suhtautuva henkilö. Valittavilla yrittäjillä tulee olla talous kunnossa ja kyky rahoittaa tai antaa vakuus tarvittaville alkuinvestoinneille.

Etsimme tällä hetkellä Pasta Box yrittäjiä mm. Helsingin keskustaan, Tampereelle, Ouluun, Jyväskylään ja muihin väestökeskittymiin. Pasta Box konsepti sopii erinomaisesti myös yrittäjille, joilla valmis kauppapaikka kuten kahvila, pikaruokapiste tai esim. huoltoasema.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Pasta Box konsepti tarjoaa yrittäjälle helpon tavan aloittaa yrittäjänä uudella, kovassa kilpailutilanteessa testatulla menestyskonseptilla. Yrittäjä saa toimintaansa tarvittavan koulutuksen, sisältäen perehdytyksen konseptiin, tuotteisiin, tuotteiden valmistukseen, keittiölaitteiden käyttöön ja kunnossapitoon sekä tietoteknisten järjestelmien käyttöön. Yrittäjä saa myös kattavan käsikirjan ja graafisen ohjeistuksen liiketoiminnan pyörittämiseen. Ketju antaa uudelle yrittäjälle tuen rahoituksen hankinnassa, ravintola- ja laitesuunnittelun, kilpailutetut tukkutuotteet ja logistiikkaratkaisut sekä myyntiä edistävän tilauspalvelun ja seurayhteistyön mahdollisuuden.