Pintamestarit - partneryrittäjä (kattopinnoitukset)

Pohjolan Pintamestarit Oy on vuonna 1999 toimintansa aloittanut kattopinnoituksiin erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella itsenäisesti toimivien paikallisten Pintamestarien kautta, jotka toimivat omilla alueillaan ja tekevät yhteistyötä koko Pintamestari-verkoston kanssa. Emoyhtiö puolestaan kehittää Pintamestari-konseptia koko ajan paremmaksi sekä luo työkaluja ja olosuhteita yritystoiminnalle. Konseptin menetelmät ovat aina sellaisia, joista on oikeasti hyötyä asiakkaille ja jotka ovat parempia kuin vanhat menetelmät tai kilpailijoiden vastaavat palvelut.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2005
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 9
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250.0000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Pintamestari-konseptiin kuuluu tällä hetkellä kattojen pesut, pinnoitukset ja huollot sekä teollisuuden korkeapainepesut ja polyureapinnoitukset. Asiakkaita ovat mm. taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, omakotitaloasujat ja teollisuuslaitokset.

Pohjolan Pintamestarit Oy:lle on myönnetty ISO9001:2015 -laatusertifikaatti. Pintamestari-ketjun yrittäjät kuuluvat aina myös laatujärjestelmän piiriin ja saavat käyttöönsä sertifikaatin mukana tulevat työkalut.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme oma-aloitteista ja määrätietoista henkilöä, joka haluaa kehittyä mestarin tasolle omassa työssään ja ottaa 100% omistajuuden omasta vastuualueestaan. Arvomaailma pitää olla yhteneväinen meidän yhtiön arvojen kanssa, eli rehellisyyteen, luottamukseen ja yhteistyöhön perustuva. Halu kasvaa ja kehittyä on tärkeää.

Koulutustausta ei ole olennainen, pääasia että intoa ja kykyä tähän konseptiin löytyy, me koulutamme yrittäjät itse. Fyysinen kunto pitää olla riittävä ja terveys hyvä. Kiipeilyharrastuksesta ja esim. laskuvarjojääkärikoulutuksesta on varmasti hyötyä.

Taloudellisesti pitää olla sen verran pinnalla, että pystyy hankkimaan tarvittavan kaluston. Ihmisten kanssa pitää osata toimia yhteistyössä ja johtaa hyvässä hengessä projekteja ja omaa urakkaporukkaa. Paikallistuntemus ja suhdeverkosto on apuna myyntityön aloittamisessa. Yritystä ei tarvitse omistaa valmiiksi, se voidaan perustaa tätä toimintaa varten. Kärsivällisyys, tavoitteellisuus ja keskittymiskyky ovat myös tärkeitä asioita tässä hommassa.

Haemme nyt yrittäjiä seuraavilla alueille:
- Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi
- Varsinais-Suomi ja Satakunta
- Pääkaupunkiseutu ja Länsi-Uusimaa,
- Etelä-Savo ja Kymenlaakso,
- Kainuu ja Pohjois-Karjala
- Kanta- ja Päijät-Häme.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistymarkkinointi
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
kejumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki