Method Pisara® - terveyspalvelut

Method Pisara® -palvelukonsepti on globaalisti uniikki kokonaisuus, jonka takana on yli 10 vuoden kehitystyö. Konseptia on toteutettu nykyisellään jo vuodesta 2014 Helsingin klinikalla ja saavutetut tulokset ovat vahvoja. Ketjun palvelulupaus on kehon ja mielen menestyminen nykypäivän haasteissa. Vahvana lippulaivana toimii oma selluliittiterapia, jota on kehitetty jo vuodesta 2003 alkaen.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2017
Ketjun alkuperämaa: suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 150000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjällä on jokin kauneuden- tai terveydenhuollon peruskoulutus ja hän haluaa tarjota asiakkailleen välineitä syvempiin muutoksiin. Hänen tulee olla kiinnostunut funktionaalisesta terveyskäsityksestä ja ottaa tämä osaksi myös omaa elämäntapaa. Yrittäjä ottaa omassa klinikassaan vastuun konseptin toteutumisesta sekä hoitoprotokollien että palvelun suhteen. Method Pisara® konsepti tarjoaa välineet kehon ja mielen pysyviin muutoksiin. Konsepti on tarkoitettu niille, jotka tavoittelevat pysyviä muutoksia sekä terveyteen että kauneuteen. Hoitopolku suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja tavoitteisiin päästään yhdessä eri palveluiden kautta: Method Pisara® selluliittiterapia, valmennukset, luennot, ihoterapia, analyysit, lymfaterapia, lihashuolto jne. Kokonaisuuksiin liitetään myös tarvittavia terveysvalmisteita ja hoitotuotteita.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on hyvinvoinnin ammattilainen, joka haluaa antaa syvempiä muutoksia ja apua asiakkaille, mutta ei ole siihen omia välineitä tällä hetkellä. Hänellä on suuri halu kouluttautua ja menestyä hoitajana. Hän ymmärtää funktionaalisen terveyskäsityksen ja tämä on osa omaa elämäntapaa.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä mm. näihin kaupunkeihin:
- Espoo
- Vantaa
- Turku
- Jyväskylä
- Kuopio
- Oulu
- Tampere
- Lahti
- Mikkeli
- Savonlinna

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Method Pisara® palveluita voi tarjota ainoastaan siihen koulutettu terapeutti. Ketju kouluttaa jokaisen yrittäjän ja jatkossa myös tulevan henkilökunnan. Koulutus ja tuki on jatkuvaa. Konseptin toteutumista, laaduntarkkailua, senior tuki asiakkaille yms kuuluvat kokonaisuuteen myöskin. Yrittäjä sitoutuu konseptiin ja tämä näkyy myös klinikan sisustuksessa. Ketju kustantaa tietyt somisteet tiloihin.