LA CHICA kynsistudio ja kauneushoitola

La Chica kynsistudiot ja kauneushoitolat ovat erikoistuneet korkealaatuisten kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen. La Chica on Suomen johtava kynsistudioketju, jonka liikkeet sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääosin suurissa kauppakeskuksissa.

Ketjun perustamisvuosi: 2006
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 7
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 150.000-240.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

La Chica ketjussa yrittäjän toiminta painottuu hoitolan päivittäisten toimintojen johtamiseen. Tämä tarkoittaa ensisijaisesti henkilöstön hallintaa ja asiakaspalvelusta huolehtimista sekä myös osallistumista kuluttaja-asiakkaille tuotettavien palveluiden tekemiseen.

Millaista yrittäjää haemme:

Ketjun yrittäjältä edellytämme vahvaa kiinnostusta kauneudenhoitoalaa kohtaan ja valmiutta oppia liikkeen hoitamiseen tarvittavat taidot. Taito ja halu työskennellä ihmisten kanssa sekä valmius hyvään asiakapalveluun ovat myös välttämättömiä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

La Chica ketju auttaa ketjun uudet yrittäjät alkuun alkaen liiketilojen löytämisestä ja rahoitusneuvotteluista aina lopullisen hoitolan toteutukseen asti. Toteutamme uudet liikkeet tarvittaessa aivan valmiiksi asti, jotta ketjun yrittäjän tarvitsee vain aloittaa asiakkaiden palveleminen. Ketjun runsaan kanta-asiakaskunnan vuoksi aloittava yrittäjä saa toiminnan nopeasti käyntiin.