Go On Yhtiöt - franchisingyrittäjä (henkilöstöpalvelut)

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2005
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 24
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500 000 (arvioitu liikevaihto 1. vuonna €)

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Go On Yrittäjä on paikallinen henkilöstökumppani oman toimialueensa yritysasiakkaille ja työnhakijoille. Tyypillisesti Go On Yrittäjä toimii yksikönjohtajana, jonka tehtävänä on vastata yksikön operatiivisesta toiminnasta ja henkilöstöpalveluiden myynnistä asiakasyrityksille. Työparina yrittäjällä on usein HR-asiantuntija.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia yrittäjiä, joilla on vahva halu menestyä franchising-yrittäjinä kasvavalla henkilöstöpalvelualalla.

Olemme kiinnostuneita laajentamaan toimintaa erityisesti Espoon, Vantaan, Turun ja Kajaanin alueille. Kerro meille, missä Sinä haluaisit toimia Go On yrittäjänä!

Liity Ykkösketjuun!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden toimia itsenäisenä yrittäjänä toimivan ja jatkuvasti kehittyvän konseptin alla.

Onnistumista tukevat vahva palvelukonsepti, henkilöstöpalvelualalla tunnettu brändi, kattava alkuperehdytys käynnistämisvaiheessa, ketjun tuki koko yrittäjyyden ajan, monipuolinen koulutus sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!