JÄMERÄ - myyntiedustaja

Jämerä kivitalot (www.jamera.fi) ovat olleet halutuimpia kivitaloja Suomessa aina vuodesta 1974. Jämerän täyskivitaloja rakentava Aeroc Jämerä Oy kuuluu Aeroc International AS konserniin, joka on Pohjois-Euroopan suurin karkaistun kevytbetonin valmistaja.

Ketjun perustamisvuosi: 1974
Yksiköiden määrä Suomessa: 12
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 50.000-100.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

JÄMERÄ myyntiedustajana autat asiakkaitamme löytämään parhaat vaihtoehdot toteuttaa tuleva talonrakennusprojekti. Toimit myyntikonsulttina ja eri toimijoita yhteensaattavana voimana.

Olet palveluhenkinen yrittäjä joka omaa tai on halukas hankkimaan sekä kokemusta rakennusalasta, että toimintaympäristöstään. Sinulla saattaa jo olla muita edustuksia, mitkä parhaimmillaan täydentävät Jämerän toimituslaajuuksia. Ansaintalogiikkasi perustuu Jämerän maksamaan myyntiprovisioon sopimistasi talotoimituksista. Toimit Jämerän toimistolta käsin Jämerän vastatessa alueellisesta markkinoinnista.

Millaista yrittäjää haemme:

Voit olla joko uusi alalle haluava tai jo kokenut rakennusalan ammattilainen. Haluamme löytää hyvän tyypin, miehen tai naisen; Asenne on se, joka ratkaisee!

Arvostamme:
- Halua ja motivaatiota olla paras tekemässäsi työssä
- Ahkeraa, reipasta ja periksiantamatonta otetta työhön sekä tahtoa kehittyä jatkuvasti myynnin ja pientalorakentamisen parissa
- Palveluhalukkuutta
- Yrittäjähenkisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta omista tekemisistä
- Positiivista asennetta

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
toimitilat
ostoedut
asiakaskontaktit
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki