CARD GROUP - kortti- ja lahjatarvikkeiden myynti

Card Group on kansainvälinen kortti- ja lahjatarvikkeiden franchising -ketju. Toimintaa on tällä hetkellä 45 maassa. Laadukkaat ja ainutlaatuiset tuotteemme ovat tuotekategorian myyntimenestykisiä ja olemme pystyneet parantamaan asiakkaidemme tuottoja tässä kategoriassa. ´We are Different´ eli erotumme tuotteilla, palveluilla, esillelaitolla, huollolla ja maksutavalla muista alan toimijoista.

Card Group on perustettu Ruotsissa 1997 ja se on Ruotsin suurin franchising -vientiyhtiö.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2003
Yksiköiden määrä Suomessa: 9
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: -
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Card Group -yrittäjä on kasvomme vähittäiskaupassa. Yrittäjä huolehtii asiakaskontakteista, sopivasta valikoimasta sekä huoltojen säännöllisyydestä. Hän myös hankkii uusia asiakkaita.

Uusille yrittäjille tarjotaan valmis asiakaskunta, josta saa heti tuottoja. Mikään alue ei kuitenkaan ole valmis vaan potentiaalia ja kehittämistä on aina. Card Group antaa toiminnalle tuen, koulutuksen, rahoittaa kasvua sekä tukee uusasiakashankinnassa.

Millaista yrittäjää haemme:

Jos olet henkilö, joka pitää myyntityöstä, sinun on helppo luoda asiakassuhteita, olet ahkera ja haluat tehdä paljon työtä menestyvällä myyntikonseptilla, voit olla etsimämme Card Group -yrittäjä. Aikaisempi työkokemuksesi voi olla mikä vaan - asenne ratkaisee!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
myynnin tuki