Fafa´s - franchisingyrittäjä

Vuonna 2011 avasimme ensimmäisen Fafa’s-ravintolan Iso Roobertinkadulle Helsinkiin. Halusimme tarjota erinomaista ruokaa paikassa, joka ei ole uniikki ainoastaan Helsingissä, vaan myös kansainvälisesti; paikassa, jossa on samaa fiilistä kuin New Yorkin ja Lontoon kaduilta löytyvissä kulmakuppiloissa. Nyt muutamaa vuotta myöhemmin, voimme todeta kehittäneemme jotakin merkittävää. Menestystarinamme on vienyt meidät yhdestä Helsingin suosituimmista ravintoloista Suomen johtavaksi fast casual -ravintolaketjuksi. Fafa’s on franchising-mallinsa avulla laajentunut yhden kioskin yrityksestä Helsingin Punavuoresta jo Viroon, Ruotsiin ja Englantiin. Tällä hetkellä ravintoloita on 43. Ketjun suunnitelmissa on avata Pohjois-Eurooppaan lähitulevaisuudessa 300 ravintolaa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2011
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 42
Yksiköiden määrä muissa maissa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000-700.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Fafa’sin taustalla on rakkaus hyvään ruokaan ja tunnelmaan sekä nöyrä ja innovatiivinen lähestymistapa ravintolatoiminnan kehittämiseen. Alkuperäinen ruokalistamme syntyi kokeilemalla - mistä ihmiset oikeasti pitävät ja mikä saa heidät palaamaan kerta toisensa jälkeen. Kehitystyön tuloksena loimme pala palalta hyviä reseptejä ja toimintamalleja. Tämän seurauksena Fafa’sista muodostui nopeasti moderni klassikko ja ensimmäinen merkittävä suomalainen fast casual -ravintolaketju.

Fafa’s -yrittäjänä sinulla on intohimo hyvän ruoan valmistamiseen ja osaat luotsata tiimisi pyörittämään laadukasta ja palvelevaa ravintolaa.

Millaista yrittäjää haemme:

Tule mukaan kansainväliseen ja rentoon tunnelmaan, yhteistä meille kaikille on näkemys paremmasta ruokakulttuurista. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on intohimoa ruokaan ja halu olla omalta osaltasi kehittämässä Suomessa ja kansainvälisesti vahvasti kasvavaa Fafa’s perhettä. Haluat itse toimia esimerkkinä toimipisteessäsi ja intohimosi asiakaskohtaamiseen on poikkeuksellinen. Aiemmasta yrittäjätaustasta on etua.

Koska arvostamme ketjumme kansainvälisyyttä ja eri puolilta maailmaa tulevia työntekijöitämme, ovat ketjun manuaalit ja ohjeistukset englannin kielisiä. Siksi myös tulevien yrittäjien tulee osata sekä suomen että englannin kieltä. Fafa´sin yrittäjyys sopii hyvin myös pariskunnille.

Haemme tällä hetkellä aktiivisesti yrittäjiä
- Pääkaupunkiseudulle
- Joensuuhun
- Jyväskylään
- Hyvinkäälle
- Porvooseen
- Tampereelle
- Turkuun

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
ketjumarkkinointi
myynnin tuki