FAFA´S - peace, love and falafel

Fafa´s aloitti toimintansa Suomessa v. 2011 ja ihmiset rakastuivat välittömästi tähän omaperäiseen ravintolakonseptiin. Konseptista tuli ilmiö, ja pian tuli tarve avata uusia ravintoloita Helsinkiin. Ketju onkin kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Fafa´s ravintoloita löytyy tänä päivänä jo monelta paikkakunnalta Suomessa.

Fafa`s tarjoaa autenttista ja käsintehtyä street foodia kansainvälisellä twistillä ja mutkattomalla palvelulla. Fafa´sin pitat, falafelit ja salaatit sopivat yhtä hyvin niin vegaanien, vegetaristien kuin lihansyöjienkin makuun. Menu on täydellinen yhdistelmä maukkaita annoksia, joissa yhdistellään eri maiden makuja. Kaikki annokset valmistetaan itse omassa keittiössä tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Ravintolan miljöö on rento ja kansainvälinen.

Tänä päivänä Fafa´s on yksi kiinnostavimmista ja nopeimmin kasvavista street food- brändeista Suomessa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2011
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 27
Yksiköiden määrä muissa maissa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500.000-700.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Fafa´s –yrittäjä haluaa johdattaa oman ravintolansa menestykseen. Fafa´sin hengen mukaisesti kansainvälinen henkilökunta tarjoaa ammattimaista ja ystävällistä palvelua omaan yksilölliseen tyyliinsä. Kansainvälisyys onkin tärkeä osa ketjun identiteettiä ja esimerkiksi Helsingissä ravintoloiden työntekijät ovat tulleet 15 eri maasta. Ketjun konseptia ohjeistetaan englannin kielellä, joten yrittäjä kommunikoi myös englanniksi.

Millaista yrittäjää haemme:

Fafa´s –yrittäjällä on intohimo hyvän ruoan valmistamiseen ja valmius luotsata tiiminsä pyörittämään laadukasta ja palvelevaa ravintolaa. Yrittäjällä on myös valmius hankkia riittävä rahoitus ravintolan rakentamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen.

Haemme tällä hetkellä aktiivisesti yrittäjiä seuraaviin kohteisiin:
Helsinki: Laajasalo ja Vartiokylä
Espoo: Koivumankkaantie ja Kauklahti

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
ketjumarkkinointi
myynnin tuki