TALENOM - tilitoimistopalvelut

Talenom Oyj

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 37 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2015 verrattuna 12,0 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva - liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2011 - 2016 oli noin 13 %.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2015
Yksiköiden määrä Suomessa: 9
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000-500.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Perinteiset lakisääteiset palvelut modernilla tavalla

Tehtäväsi on hankkia uusia tilitoimistoasiakkaita ja pitää heistä hyvää huolta. Kirjanpito, palkanlaskenta, osto- ja myyntilaskutuspalvelut digitaalisine työkaluineen hoituvat Talenomin toimesta. Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa osaamisessa, mikä tekee asiakkaasi taloushallinnosta sähköistä, helppoa ja sujuvaa.

Etsimämme menestyjä
Onko sinulla intoa ja paloa toimia modernin taloushallinnon suunnannäyttäjänä? Onko sinulla taloushallinnon osaamista sekä kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta? Olet etsimämme menestyjä, jos edellisten lisäksi nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, liiketoiminnan sparraamisesta ja myynnistä.

Talenomin yrittäjänä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, eikä yrittäjäksi ryhtyminen vaadi isoja investointeja. Meillä on tarjota sinulle vielä houkuttelevia paikallismarkkinoita, jotka odottavat haltuun ottajaa.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimällämme menestyjällä on intoa ja paloa toimia niin itsensä kuin asiakkaidensakin suunnannäyttäjänä / leaderinä. Sinulla on taloushallinnon osaamista sekä kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, liiketoiminnan sparraamisesta ja myynnistä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki