PUB NISKA - ruokaravintola

Pub Niska on ´Strömsö´ kokki Michael Björklundin luoma konsepti. Pub Niska toimii viidellä paikkakunnalla, Suomessa: Turussa, Tammisaaressa, Hangossa, Nauvossa sekä Maarianhaminassa. Paikkakunnilla, joissa toimimme, meillä on vahva asema. Liikevaihdon kasvut ovat olleet hyviä.

Ketjun perustamisvuosi: 2011
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 3-15
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 600 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Päätuote, jota Pub Niskassa tarjoillaan, on peltileipiä (korkeatasoisia pizzoja). Lisäksi tarjolla on salaatteja. Yrittäjällä on meillä mahdollista olla mukana kehittämässä valikoimaa ja olemme joustavia alueellisille valikoimamuutoksille.

Asiakkaat Pub Niskassa on 15-80 vuotiaat, jotka arvostavat hyviä pizzoja ja korkealaatuisia raaka-aineita. Konsepti sopii niin kaupungin keskustaan, kauppakeskukseen kuin myös meren/järven/joen rannalle. Liiketilan sisustamisessa käytämme kokenutta sisustusarkkitehtia.

Millaista yrittäjää haemme:

Uudella yrittäjällä tulee olla hyvä paikallistuntemus sekä mielellään ravintola-alan kokemus (ei kuitenkaan välttämätöntä).

Haluat tarjoilla asiakkaillesi vain parasta ja uskot että laadulla ja hyvällä palvelulla viihtyisässä miljöössä on sinun onnistumisesi edellytykset. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat luoda työpaikalle mukavan ja innostavan ilmapiirin. Sinulla on talousasiat kunnossa ja haluat tehdä töitä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
mainospalvelut