Huoneistomedia LKV - franchisingyrittäjä

Huoneistomedia LKV on valtakunnallinen ja Suomen vanhin  yksityinen kiinteistönvälitysketju! Huoneistomedia LKV toimii franchising-periaatteella eli itsenäiset yrittäjät omistavat asuntomyymälät ja jotka on rekisteröity Aluehallintoviraston pitämään välitysliikerekisteriin. Huoneistomedia LKV palvelee asiakkaitaan valtakunnallisen konttoriverkoston ja pitkäaikaisten myyntiasiantuntijoiden voimin. Pitkäaikainen kokemus tuo tuloksellisuutta ja turvallisuutta asuntokauppaan ja yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa asiakas tekee onnistuneet asuntokaupat.

Ketjun perustamisvuosi: 1989
Yksiköiden määrä Suomessa: 8
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 300.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Haluatko määrätä oman tulotasosi? Haluatko nähdä heti työsi laadun ja tulokset? Haluatko kehittyä alan ammattilaiseksi? Mikäli haluat oppia uusia asioita työssäsi ja saada siitä hyvät ansiot, tarjoamme sinulle mahdollisuuden siihen. Haemme yhteistyökumpaneita usealle paikkakunnalle, jos sinulla on vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta ja haluat menestyä kansamme, tartu tilaisuuteen ja tule onnistumaan! Yhteistyökumppanina saat yhteistyön edut, mutta säilytät itsenäisyytesi ja toiminta vapautesi. Huoneistomedian brändi, pysyvät arvot, jatkuvuus, vahva kokemus, toimintamallit, tehokas markkinointi sekä uudet tietojärjestelmät antavat kovan pohjan menestyä Huoneistomedian kanssa vaativilla asuntomarkkinoilla.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme yrittäjiksi hyvän paikallistuntemuksen omaavia yrittäjähenkisiä henkilöitä. Mottomme on: Kiinteistönvälitys ei ole meille vain ammatti vaan elämäntapa!

Haemme tällä hetkellä uusia yrittäjiä näille alueille:
- Helsinki
- Espoo
- Vantaa
- Turku
- Tampere

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki