QTEAM - kuljetus- ja koneurakointipalvelut

QTeam on suomalaisten kone- ja kuljetusalan yritysten verkosto, johon kuuluu myös logistiikan asiantuntijapalveluyrityksiä. Verkostoitumalla QTeam® -yritykset pystyvät toimimaan kilpailukykyisesti sekä tarjoamaan asiakkailleen toimitusketjun kokonaispalveluja. QTeam® -verkosto koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä, jotka ovat omien toimialojensa huippuosaajia. Verkoston kilpailukyvystä huolehditaan mm. suunnitelmallisella henkilöstön ja yritysjohdon kouluttamisella, hankintojen sekä myynnin ja markkinoinnin keskittämisellä.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1993
Yksiköiden määrä Suomessa: 551
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-100
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 500000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

QTeam -yritysten palveluita ovat kaikki kone- ja kuljetusalan suoritealat. Suurimpia asiakastahoja ovat mm. metsä- ja energiateollisuus, ympäristö- ja kierrätysalan yritykset sekä kaupan ala. Yritykset toimivat omatoimisesti ja yhteistyössä toisten verkostoyrittäjien kanssa.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme verkostoon yrityksiä koko Suomen alueelta. Hakemaltamme yritykseltä odotamme kokemusta toimialalta, josta näyttönä on onnistuneet asiakassuhteet. Yrittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, yhteistyö- ja kehittymiskyky.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
ostoedut
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
tekninen tuki
myynnin tuki