SUOMEN YRITYSKAUPAT - yrityskauppojen asiantuntija

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntijaketju. Asiakkaitamme palvelee kymmenen aluekonttoria Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi meillä on konttorit Tallinnassa ja Fuengirolassa Espanjassa. Kansanvälisissä toiminnoissa käytössämme ovat kokeneet ja luotettavat yhteistyökumppanit ympäri maailmaa. Taustajoukoistamme löytyy aina mm. oma lakimies sekä joukko taloushallinnon, verotuksen ja kirjanpitoalan ammattilaisia.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1996
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 9
Yksiköiden määrä muissa maissa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 100.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Palvelumme kattavat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, kauppahinta-arviot ja arvonmääritykset, rahoitus- ja verotusneuvonta, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat sekä tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Laajan kokemus- ja koulutuspohjan ansiosta yritysvälittäjämme hallitsevat mitä moninaisemmat yrityskauppaan liittyvät ongelmat. Välitystyönsä ohella heistä monet toimivat konsultteina, kouluttajina ja asiantuntijoina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Yksi vahvuuksistamme onkin usean asiantuntijan muodostama osaamiskeskittymä.

Millaista yrittäjää haemme:

Nyt heamme Oulun aluelle välittäjää nykyisen välittäjän työpariksi. Voit olla suoraan asiasta yhteydessä Juha Takalo-Kastariin juha.tk@yrityskaupat.net

Hakemallamme yrittäjällä tulee olla yrityksen talousasioiden, -dokumenttien ja analyysien hallintaa, kykyä toimia omistajanvaihdostilanteissa asiantuntijana, neuvottelutaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yrittäjäasennetta.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki