INSTRUMENTARIUM - optikkoliike

Instrumentariumin Franchisingketju on Suomen nopeimmin kasvava optisen alan ketju. Meillä on jo 29 yrittäjävetoista myymälää ja vuonna 2014 uusia yrittäjävetoisia myymälöitä on avattu 3 kpl. Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa yli 130 ja Virossa 17. Instrumentariumissa asiakkaitamme palvelee yli 200 koulutettua ja asiantuntevaa optikkoa. Jokaisessa Instrumentarium-myymälässä on myös silmälääkärin vastaanotto. Instrumentarium panostaa erityisesti asiakaspalveluun ja tuotteiden laatuun.

Instrumentarium on optisen alan edelläkävijä Suomessa. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi. Tavoitteenamme onkin tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri hänelle sopiva näkemisen kokonaisratkaisu. Yli sadan vuoden kokemuksella ja jatkuvan tutkimustyön ansiosta Instrumentarium on asiantuntija suomalaisten näkemisen tarpeissa – niin silmälasikehyksissä, linsseissä, aurinkolaseissa kuin piilolinsseissäkin.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1903
Yksiköiden määrä Suomessa: 130
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 2-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Miksi Instrumentarium-yrittäjyys on hyvä valinta? Ylivoimainen ketjukonseptimme mahdollistaa yrittäjän hyvät toimintamahdollisuudet. Saat Instrumentariumin tuen asiakashankinnassa, hinnoittelussa ja kampanjoinnissa, myynti- ja myymäläkonseptissa sekä parhaiden kauppapaikkojen hankinnassa. Franchisingsopimuksen myötä saat käyttöösi koko vahvan optisen alan osaamisemme, markkinajohtajan vahvan markkinoinnin, ylivoimaisen kanta-asiakasjärjestelmän, sähköiset ajanvaraus-, asiakaskortisto ja asiakastyytyväisyysjärjestelmät, piilolinssien webkaupan ja kilpailukykyiset tukkuhinnat. Käytössäsi on myös yhteistyökumppaneidemme palvelut mm. yrittäjille räätälöity tilitoimistoyhteistyö. Yrittäjänä pääset itse paremmin keskittymään tärkeimpään eli asiakaspalveluun ja myyntiin.

Millaista yrittäjää haemme:

Instrumentarium-yrittäjäksi haetaan yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkistä optikkoa tai optisen alan ammattilaista.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki