Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hyvä elämä omassa kodissa! Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut tarjoaa ikääntyville ja muille apua tarvitseville hoiva- ja hyvinvointipalveluita, joilla mahdollistetaan itsenäinen asuminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään henkilökohtaisen Senioriassistentin avustamana. Palvelut pitävät sisällään kaiken arjen kodinhoidosta ja hoivasta aina lääkehuollollisiin toimenpiteisiin. Hyvinvointipalvelun perusajatus on aktiivinen ja kuntouttava yhdessä tekeminen, jonka tavoitteena on itsenäisen elämän ylläpitäminen ja asteittainen pidentäminen. Olemme maassa poikkeuksellinen palveluntarjoaja, sillä tarjoamme palveluamme pääsääntöisesti kuluttajarajapinnassa ilman kunnan jakeluverkostoa. Tämä luo mahdollisuuden tarjota juuri asiakkaan näköistä palvelua.

Palvelu sai alkunsa omistajaperheen omista kokemuksista ja on omistettu perustajan Jari H. Heleniuksen isän Heikki K. Heleniuksen muistolle.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2014
Yksiköiden määrä Suomessa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 5-10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: Vuosi 1: 35 000-60 000, Vuosi 2: 60 000-100 000, Vuosi 3: 100 000 -150 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Sisältöä elämään!® -franchisingyrittäjä huolehtii siitä, että hänen yksikkönsä on päivittäin ja viikoittain asiakkaiden käytössä sovitun määrän tunteja. Luotettava ja osaava yksikkö huolehtii asiakkaiden päivittäisistä tarpeista, hoivasta, hyvinvoinnista, huolenpidosta ja lääkehuollosta. Yksikkö huolehtii myös kuukausittaisesta raportoinnista, jonka avulla lähiomaiset pysyvät jatkuvasti ajan tasalla matkojenkin päästä. Kaikki yksikössä työskentelevät henkilöt ovat kokeneita hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia, jotka ovat Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden arvomaailman mukaisesti sosiaalisia, reippaita ja aktiivisia. He arvostavat omia asiakkaitaan ja heidän näkemyksiään.

Ketjusta lisätietoja osoitteessa: https://sisaltoaelamaan.fi/franchise-yrittajaksi/

Millaista yrittäjää haemme:

Oletko kokenut liiketoiminnan harjoittaja ja/tai yrittäjä ja suunnittelet siirtymistä ikäihmisten hoiva- ja hyvinvointipalveluiden alalle?

Omaatko kokemusta ja tietotaitoa yksityisistä sosiaali- ja terveyspalveluista ja niiden kaupallistamisesta kuluttaja-asiakkaille?

Haluatko olla mukana yrittäjälähtöisesti uuden palvelukonseptin eteenpäin viemisessä, joka mahdollistaa arvokkaan vanhuuden omassa kodissa?

Haluatko yrittäjän vapautta ja vastuuta?

Haluatko mahdollisuuden kehittää paikallisesti omaa yritystäsi ja sen senioripalvelutoimintaa emoyhtiön tuotemerkkien, liike -ja palvelutoimintamallin sekä markkinoinnin avulla ja tukemana?

Oletko sosiaalinen, positiivinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen sekä ymmärrät hyvin ikääntyvän arvomaailmaa ja osaat lukea heidän henkilökohtaisia tarpeita?

Haluatko Sisältöä elämään!® -franchiseyrittäjäksi?

Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, voit olla etsimäni Sisältöä elämään!® -franchiseyrittäjä ja ns. “hyvä tyyppi”, joka on valmis olemaan mukana luomassa ainutlaatuista hyvinvointipalvelua omalla paikkakunnallaan. Ota yhteyttä jo tänään!

***Huomioithan seuraavat seikat hakiessasi!***

Hakemuksien "A ja O" on ensivaikutelma, jonka annat. Muista että et hae työpaikkaa vaan paikkaa itsenäisenä yrittäjänä. Koska hakemuksessasi on tilaa rajallisesti, käytä tämä tila hyödyllisesti eduksesi.

Meitä kiinnostaa mm. seuraavat seikat: 1) miksi sinun kokemuksesi ja taustasi luo hyvän mahdollisuuden menestyä Sisältöä elämään!® yrittäjänä? 2) kuinka aiot rahoittaa toimintasi 3) mikä on kokemuksesi myyntityöstä juuri kuluttajarajapinnassa?

Meitä kiinnostaa vähemmän tietää siitä, onko sinulla kissoja tai koiria lemmikkeinä.

Hyvä ensivaikutelma edesauttaa hakemustasi ja antaa suuremmat mahdollisuudet päästä haastatteluun!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki