DIGITALKKARIT - arjen digiongelmien ratkaisut

MPY Digitalkkarit on valtakunnallinen ketju, joka on erikoistunut tietotekniikka ja viihde-elektroniikka tuotteiden opastus-, asennus- ja tukipalveluihin. Digitalkkarin asiakkaita ovat kuluttajat ja pienyritykset ja yhteistyökumppaneina alan johtavat jälleenmyyjät. MPY Digitalkkarit-ketju hakee jatkuvasti uusia franchisingyrittäjiä, toimimaan Digitalkkarina omalla alueellaan. Vahva konsepti, ylivertainen palvelukokemus, tyytyväiset asiakkaat sekä osaavat yrittäjät ovat Digitalkkarin toiminnan vahvuuksia.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2005
Yksiköiden määrä Suomessa: 15
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto:

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä ihmisten parissa?
Hallitsetko teknisten ongelmien ratkaisun niin tietokoneen kuin muidenkin viihde-elektroniikka laitteiden parissa?
Pysyykö pora ja meisseli kädessäsi?
Onko sinulle luontaista auttaa ja opastaa ihmisiä laitteiden käytössä?
Oletko myyntihenkinen ja ulospäin suuntautunut?
Oletko valmis tekemään kovasti töitä?
Jos koet olevasi erinomainen ja teknisesti taitava asiakaspalvelija - saatat olla uusi franchisingyrittäjä Digitalkkarin innovatiivisessa konseptissa.

Digitalkkarina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, joko hänen kotonaan tai etäyhteyden avulla, puhelimitse erilaisissa tietokoneiden – tai viihde-elektroniikan käyttöön liittyvissä asioissa. Koulutat ja pidät tiivistä yhteistyötä alueesi Digitalkkarin jälleenmyyjiin, joita ovat alan johtavat kodinkoneketjut. Toimit aktiivisesti myynnin edistämistehtävissä myymälöissä ja messuilla.

Toimintaansa Digitalkkari tarvitsee pakettiauton (paketti-, tila- tai farmari) sekä viihde-elektroniset ja tietotekniset valmiudet. Lisäksi työkaluja televisioiden ja kotiteattereiden seinälle asentamiseen.

Lisää MPY Digitalkkariyrittäjyydestä voi lukea ketjun omilta nettisivuilta www.digitalkkarit.fi .

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on yrittäjähenkinen sekä nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä tekniikasta. Digitalkkari toimii alueella itsenäisenä yrittäjänä, osana MPY:n franchisingkonseptia.

Odotamme aloittavilta yrittäjiltä halua kasvaa yrittäjänä, myyyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Digitalkkari vastaa omalla alueellansa myös yhteistyöstä jälleenmyynnin kanssa ja alueellisesta myynnistä ja markkinoinnista.

Odotamme hakijalta joko teknistä peruskoulutusta, -opistotason koulutusta tai työn/harrastuksen kautta haettua vahvaa osaamista.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki