RUISHERKKU- festarieväät

Ruisherkku on kesän paras festarieväs. Tarina alkaa vuodesta 2012, jolloin Ruisherkku näki päivänvalon: suussasulava valkosipulivoissa paahdettu ruisleipä kera dipin, maustekurkun ja salaminakkien löysi heti tiensä festarikansan sydämiin ja sai lukemattomia faneja. Seuraavina vuosina toiminta on laajentunut entisestään ja kesällä 2014 Ruisherkkua tarjotaan 50 kesätapahtumassa ympäri Suomen.

Ruisherkku on perheyrityksemme kesäkauden sesonkituote. Suomen kesä on lyhyt ja tapahtumia paljon, joten monta hyvää tapahtumaa on vielä vailla Ruisherkkua etenkin eteläisimmän Suomen ulkopuolella. Erityisesti tilausta olisi Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueilla.

Festivaalien lisäksi potentiaalisia myyntipaikkoja ovat esimerkiksi markkinat ja urheilutapahtumat. Keskikesällä myös toreilla on riittävästi asiakasvirtaa. Kiinteä myyntipiste on mahdollinen suurimmissa kauppakeskuksissa tai kaupunkikeskustoissa (> 50 000 asukasta). Talvikaudella Ruisherkulle on markkinaa esimerkiksi hiihtokeskuksissa sekä talviurheilutapahtumissa.

Ketjun perustamisvuosi: 2011
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 2-4
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 30000-60000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Ruisherkku on helppo tapa aloittaa oma yritystoiminta. Aloituskustannukset ovat hyvin edulliset ja me tulemme mukaan ensimmäiselle keikallesi näyttämään kädestä pitäen kuinka homma toimii. Reipas yrittäjäpariskunta pystyy pyörittämään yhtä myyntipistettä kaksin, joten ulkopuolista työvoimaa ei välttämättä tarvita. Raaka-aineet ovat edullisia eikä rahaa sitoudu suureen varastoon.

Millaista yrittäjää haemme:

Tuleva yrittäjä tai yrittäjäpariskunta haluaa takoa kun rauta on kuumaa ja muutoin ottaa rennommin. Yrittäjä viihtyy rockfestivaaleilla ja on valmis työskentelemään pitkälle iltaan, koska kauppa käy pikkutunneilla vilkkaana. Voit pyörittää yhtä tai useampaa myyntipistettä halujesi mukaan. Aktiivisen yrittäjän on mahdollista tehdä kesän aikana koko vuoden tili, tai kasvattaa myyntiä syys- ja hiihtolomasenkien aikana. Myös kiinteän myyntipisteen perustaminen on mahdollista.

Työ ei vaadi aiempaa yrittäjäkokemusta tai ravintola-alan tuntemusta. Hyvän asenteen lisäksi ajokortti ja hygieniapassi sen sijaan ovat välttämättömiä. Lisäksi tarvitaan pakettiauto tai henkilöauto + peräkärry tavaroiden kuljettamiseen sekä pienehkö varastotila niiden säilytykseen. Kiinteitä toimitiloja et tarvitse. Meillä on valmiit ja helpot raporttipohjat viranomaisia ja toiminnan seurantaa varten - toimivan konseptin ansiosta toimintasi on todennäköisesti voitollista ensipäivästä lähtien!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki