CONFETTI - leivonta- ja juhlatarvikkeet

Juhlien järjestäminen ja leipominen ovat jatkuvassa kasvussa. Confetin markkinoimien tuotteiden ja asiantuntevan palvelun avulla juhlien järjestäminen on helppoa, hauskaa ja vaivatonta.

Confetin myymälöiden valikoimaan kuuluvat erilaiset leivontaan, leivonnan koristeluun ja juhlakattaukseen liittyvät tuotteet lastenjuhlista häihin. Confetti edustaa maailmalla alansa johtavia toimijoita ja tuotemerkkejä. Tämän lisäksi Confetti kehittää ja valmistuttaa omaa tuotemerkkiä.

Etsimme nyt itsenäisiä franchise yrittäjiä perustamaan uusia Confetti myymälöitä ja kasvattamaan leivonnan ja juhlien järjestämisen kulttuuria Suomessa.


Miksi Confetin franchise ja mitä me tarjoamme?

1. Vahva, johtava edelläkävijän brändi. Confetti on perustettu vuonna 2006 ja on yksi ensimmäisistä erikoisleivontarvikkeiden toimittajista. Confetti mm perusti suomen ensimmäisen fyysisen leivontatarvikemyymälän, toi sokerimassan suomeen, loi valikoimakokonaisuuden joka yhdistää leivonnan ja kattauksen sekä aloitti leivonnan koristelukurssien pitämisen suomessa. Confetti jatkaa edelläkävijänä toimimista tarjoamalla uusimmat trendit franchise yrittäjälle aina ensimmäisenä.

2. Toimiva, testattu konsepti. Confetin ensimmäinen myymälä avattiin 2007 ja ensimmäinen franchise myymälä huhtikuussa 2014. Toimiva ja kannattava myymäläkonsepti vaatii tehokkaan logistiikan, saumattomasti toimivat yhteiset ketjuohjauksen järjestelmät, oikein rakennetut ja sijoitetut myymälät, oikean tuotevalikoiman ja ylivertaisen palvelun. Palvelun laadun takaamme kouluttamalla franchise yrittäjän “Confetin tapaan kohdata asiakas” ja näin varmistamme tyytyväisen asiakaskunnan.

3. Alkukoulutus ja aloittamisen tuki. Vaikka franchise ottaja on itsenäinen oman vastuun kantava yrittäjä, annamme hänelle yritystoiminnan menestyksekkääseen johtamiseen tarvittavat eväät. Koulutamme yrittäjälle Confetin edustamien tuotteiden käytön, kassajärjestelmän, ostologistiikan, asiakaspalvelun, kanta-asiakasjärjestelmän, taloushallinon perusteet ja tukijärjestelmien käytön. Tukea tarjoamme myös liikepaikan valinnassa, vuokrasopimusneuvotteluissa, hankintojen järjestämisessä ja myymälän avajaisissa.

4. Jatkuva tuki. Kun yrittäjä on aloittanut liiketoimintansa, matka on vasta alkanut. Olemme hänen kanssaan jatkuvassa yhteydenpidossa ja järjestämme koulutuksia esim uusista tuotteista, myynnistä ja talousasioista. Olemme tukena myös arkisissa ongelmissa joita yrittäjälle tulee ja annamme liiketoiminnan neuvontaa.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2006
Yksiköiden määrä Suomessa: 4
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: -
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 240 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjä vastaa kaikista myymälän ylläpitämisesen toiminnoista. Tähän kuuluu paikaillismainonta, ostot jne. Asiakkaina ovat leivonnasta ja juhlien järjestämisestä kiinnostuneet kuluttajat ja ammattilaiset.

Millaista yrittäjää haemme:

1. Et ole tulossa meille töihin vaan perustamaan yritystä jonka sinä omistat. Haluat yrittämiseltä menestystä ja palkkion, mutta olet myös valmis kantamaan yritystoiminnan vastuun kaikkineen. Ymmärrät että Confetti tarjoaa sinulle pohjan menestymiselle, mutta menestys on lopulta kuitenkin sinusta itsestäsi kiinni.

2. Sinulla on vakaa taloudellinen tilanne jotta voit rahoittaa liiketoiminnan aloittamiseen tarvittavan investoinnin. Myös henkilökohtainen elämäntilanteesi sopii yrittämiseen.

3. Ymmärrät että osana Confetin ketjua sinulle asetetaan toiminnan raamit joita kehitetään ketjutasolla ja joiden mukaan sinun tulee toimia. Tämä toiminta on ohjattua ja osa Confetin brändin kehittämistä ja ylläpitämistä. Olet ylpeä Confetin yrittäjä ja haluat edustaa ketjua toimimalla konseptin mukaisesti.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
mainospalvelut
myynnin tuki