CAFE BREAK - kahvituspalvelut

Cafe Break on nykyaikainen huipputuotemerkkeihin keskittyvä kahvituksen ammattilainen, jonka työn jälki perustuu hyvään suomalaiseen, paikallisesti toteutettuun huolto- ja myyntityöhön. Cafe Breakilta saa kahvi-, vesi-, välipala- ja kioskiautomaatit, tuotteet, tarvikkeet ja huollon sekä rahoituksen saman katon alta. Ketju räätälöi palvelunsa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi ja pyrkii aina tarjoamaan kustannustehokkaimman ratkaisun asiakkailleen. Korkean laadun takuuna ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja paikalliset yrittäjät, jotka vastaavat alueidensa myynnistä, huollosta ja tuotetoimituksesta.

Ketjun perustamisvuosi: 2005
Yksiköiden määrä Suomessa: 19
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 200000-400000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjyys Cafe Break-ketjussa tarjoaa turvallisen tien yrittäjäksi valmiin liiketoimintakonseptin avulla ja maailman toiseksi suurimman kauppatavaran - kahvin kanssa. Yrittäjän työtehtäviin kuuluvat kahvi- ja vesiautomaattien myynti, niiden huolto ja tarviketoimitukset.

Millaista yrittäjää haemme:

Jos olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä, haluat tehdä pitkää päivää ja haluat ennen kaikkea ansaita rahaa, voit olla hakemamme henkilö. Odotamme, että olet yrittäjähenkinen, haluat menestyä ja taloutesi on kunnossa.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
myynnin tuki