ANINKAINEN.FI - kiinteistövälitys

Aninkainen.fi -kiinteistövälitys tunnetaan vanhimpana yksityisenä kiinteistönvälitysketjuna sekä yhtenä suurimmista alan toimijoista. Yritys perustettiin vuonna 1964, aikana, jolloin koko ala oli vielä Suomessa suhteellisen uutta. Vuosien varrelle mahtuukin useita erilaisia ja mielenkiintoisia kokemuksia. Yksi ketjun tunnetuista sloganista, Se tuttu ja turvallinen, on muodostunut näiden viidenkymmenen vuoden aikana käsitteeksi. Tänä päivänä voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava aninkainen.fi -ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiin, takaa aseman maan johtavien kiinteistönvälitysliikkeiden joukossa. Aninkainen.fi työllistää tällä hetkellä noin 100 välitysalan ammattilaista 18 toimistossa ympäri Suomea. Tämä ei ole sattumaa, vaan kovan työn tulos, joka on tuottanut vuosien varrella kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Ketju hakee nyt uusia välitysalan ammattilaisia kasvavaan joukkoonsa. Aninkainen.fi-ketju laajenee voimakkaasti Suomessa, kattaen tulevaisuudessa koko maan tiheällä palveluverkolla.

Ketjun perustamisvuosi: 1964
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 18
Yksiköiden määrä muissa maissa: 1
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 10.000-20.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 400000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Jos sinulla on yrittämisen polte ja haluat menestyä kanssamme, voit olla etsimämme henkilö. aninkainen.fi -tiimissä nautit emoyhtiön eduista, tuesta ja näkyvyydestä. Sinulla on tukenasi koko ketjun vahva ammattitaito ja olet mukana tekemässä aninkainen.fi tulevaisuuden historiaa.

Yrittäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Osallistut myös itse aktiivisesti myyntiin ja luot luotettavalla asiakaspalvelutaidolla, sekä dynaamisella myyntihenkisyydellä yrityksellesi toiminnan mahdollisuudet. Ketjusta saat vahvan tuen ja valmiit toimintakonseptit, myynnin tukimateriaalit sekä valtakunnallisen alati kasvavan näkyvyyden.

Millaista yrittäjää haemme:

Sinulla voi olla jo olemassa oleva kiinteistövälitysliike ja haluat hyötyä jatkossa ketjumme tarjoamista eduista järkikustannuksin. Etsimämme yrittäjät ovat energisiä, dynaamisia ja haluavat kehittää sekä kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Menestyäksesi yrittäjänä sinusta tulee löytyä luontaista myyntihenkisyyttä ja loputonta periksiantamattomuutta.

Edellytämme suoritettua LKV-tutkintoa sekä työkokemusta alalta. Etsimämme yrittäjät tuntevat yrittämisen realiteetit sekä omaavat alalle riittävän ammattitaidon. Alueesi markkinajohtajuus on päätavoitteemme.

Odotamme franchisingyrittäjältämme seuraavaa:
- Ammatillista näkemystä ja kokemusta alalta
- LKV-tutkintoa
- Näyttöä aikaisemmasta, onnistuneesta asunto- ja kiinteistökaupasta
- Luotettavuutta ja ehdotonta rehellisyyttä
- Laajaa asiakaspohjaa, sekä hyvää kontaktiverkostoa

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme kattavan aloituspaketin ketjuyrittäjälle. Ketjultamme saat ammattitaitoista tukea yrittäjyydessä onnistumiseen. Tarvittaessa järjestämme myyntikoulutusta innostavassa ympäristössä. Kauttamme saat lomakkeet ym. myynnin tukimateriaalit. Hyödyt ketjun tekemistä koulutusmateriaaleista ja valtakunnallisesta markkinointinäkyvyydestä. Pystyt myös hyödyntämään ketjun omaa ammattimaista markkinointipalvelua. Halutessasi autamme Sinua myös rekrytoinneissa. Saat näköalapaikan Suomen näkyvimmässä ketjussa!