MÖKKIKESKUS - mökkiremonttipalvelut

Mökkikeskus on kesämökkien remontointiin, huoltoon ja varusteluun keskittynyt yritysketju. Mökkikeskus toimii jo suuressa osassa Suomea, kymmenillä mökkipaikkakunnilla. Jokainen ketjun yrittäjä on oman alueensa tunteva paikallinen ammattilainen. Asiakkaiden tyytyväisyys on Mökkikeskukselle tärkeintä ja ketjun ensimmäinen tavoite. Palvelu on hyvin monipuolista, ja ennen kaikkea Mökkikeskus toivoo asiakkaidensa huomaavan, että sen kautta saa avun tai ratkaisun lähes kaikkiin mökkiin ja mökkeilyyn liittyviin tarpeisiin. Mökkikeskus on Suomen suurin kesämökkien remontointiin keskittynyt toimija.

Ketjun perustamisvuosi: 2005
Yksiköiden määrä Suomessa: 25
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 0-4

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Oletko kiinnostunut työskentelystä kesämökkien remontoinnin ja varustelun parissa? Tai ehkä olet jo aloitellut toimintaasi? Mökkikeskus etsii ehkä juuri sinua toimimaan omalla alueellasi itsenäisenä mökkikeskus -yrittäjänä!

Millaista yrittäjää haemme:

Kuten nykyisetkin yrittäjämme, olet tunnollinen, palveluhenkinen ja ylpeä työsi jäljestä. Yrittäjyydessä menestyminen edellyttää myös luonnollisesti oikeaa motivaatiota sekä tervettä menestyshalua.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki