KOTIFIXI - remonttipalvelut

Kotifixi on kodin ja sitä ympäröivän kiinteistön remontointiin, huoltoon ja varusteluun keskittynyt yritysketju. Kotifixi tarjoaa henkilökohtaisen palvelusuhteen ja haluaa olla luottohenkilö asiakkaan kodin remonttiasioissa. Kotifixillä asiakas asioi aina yhden ja saman henkilön kanssa, remontin vastuuhenkilö on aina tiedossa ja tavoitettavissa. Palvelut tuodaan lähelle asiakkaita ja asiointi tehdään helpoksi. Valmiiksi mietityt palvelukokonaisuudet ja tuoteryhmät tekevät palveluista helposti lähestyttäviä ja käytettäviä. Kotifixin tavoitteena on tuoda alueellinen lähiremonttipalvelu kaikkien ulottuville. Hyvä remonttimies lähelläsi!

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2010
Yksiköiden määrä Suomessa: 25
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 0-4

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Jokainen ketjun yrittäjä on oman alueensa tunteva paikallinen ammattilainen. Toiminta on organisoitu franchisingperiaatteella, kaikki toimipisteet ovat yrittäjävetoisia. Kotifixi on kotiremontoinnin franchisingkonsepti. Kotifixi uskoo omiin yrittäjiinsä ja yrittäjyyteen ja on päättänyt laajentua franchisingin avulla.

Millaista yrittäjää haemme:

Haluaisitko yhdistää remontoinnin ammattitaitosi jo toimivaan liikekonseptiin? Haemme jatkuvasti franchisingyrittäjiä uusille alueille. Etsimme joukkoomme remonttialan parhaimmistoa toimimaan itsenäisinä yrittäjinä ketjussamme. Tunarit älköön vaivautuko.

Jos tiedät olevasi hyvä työssäsi, mutta markkinointi tuottaa vaikeuksia, niin tämä on sinun juttusi! Sinulla on ehkä kokemusta remonttityöstä muiden palveluksessa ja haluaisit koittaa omia rahkeitasi yrittäjänä. Tai ehkä olet jo kokeneempi yrittäjä, jolla on esim. kokemusta alihankintaketjussa toimimisesta ja haluaisit olla enemmän oman itsesi herra. Yhtä kaikki, sinä tiedät taitojesi arvon ja haluat päästä hyödyntämään niitä palkitsevassa ympäristössä. Sinä tiedät mihin pystyt, tässä mahdollisuutesi näyttää se!

Hakijalta odotamme:
- nuhteettomuutta, suoraselkäisyyttä, avoimmuutta
- monipuolisia remontointitaitoja sekä näyttöjä niistä
- sosiaalisuutta, pelisilmää ja maalaisjärkeä
- halua ja kykyä omistautua yrittäjyydelle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
myynnin tuki