KIMPPU KIVAA - itsepalvelukukkakauppa

Ainutlaatuinen, Suomen ensimmäinen, kukkien itspalvelumyymälä-ketju, avaimet käteen periaatteella. Kimppu Kivaa on suomalainen, itsepalveluperiaatteella toimiva uudenajan kukkamyymäläkonsepti. Perheyritys ja vuosikymmenten kokemus sekä kukkien vähittäismyynnistä että kukkien maahantuonnista. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä edullisimman mahdollisen hankintakanavan. Valikoimana on lähes koko maailman tarvike- ja kukkavalikoima. KimppuKivaa -konseptin etuina ovat ennen kaikkea edullinen hankitakanava, kustannustehokas itsepalveluperiaattella toimiminen sekä edulliset perustamiskustannukset.

Ketju kehittää myymälöitään ja myytäviä tuotteita sekä tuotesarjoja jatkuvasti helpottaakseen yrittäjän toimintaa entisestään. Ketju tarjoaa ilmaisen neuvontapalvelun jokaiseen tilanteeseen aina tuotteiden valmistuksesta reskontran hoitoon. Itsepalvelumyymälän parhaina puolina ovat mm. kustannustehokkuus ja joustavuus. Myymälässä ei tarvitse olla henkilökuntaa ja myymälät ovat auki vuoden jokaisena päivänä aamusta iltamyöhään. Myytävien tuotteiden valmistuksen sekä myymälän hoitotöiden tekemisen voit suorittaa itsellesi sopivaan aikaan. Sinulla on mahdollisuus toimia Kimppu Kivaa kauppiaana yhdellä tai useammalla Kimppu Kivaa myymälällä tai liittää olemassa olevan kukkakaupan rinnalle lisämyymälän. Kimppu Kivaa tarjoaa ammattitaitoisen tiimin palvelukseenne!

Ketjun perustamisvuosi: 2008
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: -
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 200000-300000

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme ammattitaitoista kukka-alan moniosaajaa, joka toimii ennakkoluulottomalla ja positiivisella asenteella. Tulevalla Kimppu Kivaa kauppiaalla tulee olla aiempaa kokemusta alalta kuten Floristi tai Sidontataitoinen puutarhuri. Sopii myös erityisesti olemassa olevan kukkakauppiaan lisämyymäläksi!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki