JYRKI HÖYRY - liikkuva pesulapalvelu

Jyrki Höyry on vuonna 2008 perustettu uusi ainutlaatuinen pesulapalvelu. Liikkuva pesulapalvelu tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden kotien ja yritysten tekstiilien puhdistukseen, jonka ansiosta asiakas säästää aikaa, vaivaa ja rahaa perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Jyrki Höyry pesee erityisesti mattoja ja kalusteita ja palvelee kotitalouksia ja yrityksiä koko Suomen alueella. Jyrki Höyry hakee nyt kasvavaan joukkoonsa myyntihenkisiä höyrypesu-yrittäjiä.

Ketjun perustamisvuosi: 2008
Yksiköiden määrä Suomessa: 2
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Haluisitko olla yrittäjä, mutta sinulla ei ole liikeideaa? Oletko mahdollisesti jo yrittäjä, mutta haluaisit lisätuloja?

Jyrki Höyry tarjoaa sinulle valmiin konseptin, jota on testattu jo useamman vuoden ajan. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus tehdä itsenäistä, mukavaa ja vaihtelevaa työtä, jossa voit itse määritellä työaikasi ja menestyksesi. Jyrki Höyry -yrittäjänä toimit paikallisena edustajana. Tehtäviisi kuuluu itsenäinen palveluiden myynti ja asiakashankinta sekä palveluiden toimittaminen asiakkaille.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on täysi-ikäinen, myyntitaitoinen/myynninammattilainen, aktiivinen, asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, ystävällinen, ajokortin ja oman auton omistava henkilö tai yritys. Hakijalla tulee olla nuhteeton tausta. Sinulla voi olla valmis yritys tai olet yrittäjäksi haluava. Voit toimia sivu- tai kokopäivätoimisena yrittäjänä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halua tehdä myyntityötä ja toimia vastuullisena yrittäjänä. Toivomme, että sinulla on lisäksi mahdollisuus ja halua työskennellä iltaisin, jolloin teemme asiakashankintaa ja tuotamme palveluita asiakkaillemme.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
asiakaskontaktit
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
myynnin tuki