M Room - franchisingyrittäjä (parturipalvelut)

M Room on Euroopan suurin parturiliikeketju, jolla on Suomessa yli 60 liikettä. Lisäksi liikkeitä on Saksassa, Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä USA:ssa. Franchising periaatteella toimivan liikeketjun perusajatuksena on palveluiden tarjoaminen helposti ilman ajanvarausta. Ketju toimii edelläkävijänä uudenlaisessa jäsenajattelussa, jossa jäsenillä on vuosimaksun hinnalla oikeus käyttää palveluita kaikissa ketjun liikkeissä, joko maan- tai jopa maailmanlaajuisesti jäsentasosta riippuen. M Roomin palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisten parturipalveluiden lisäksi miehille suunnatut väri- ja partapalvelut, kevyet ihonpuhdistukset sekä rentouttavat hieronnat.

Miesten kiinnostus ulkonäköönsä ja parturipalveluihin kasvavat erittäin voimakkaasti. Vuonna 2015 miesten hiustyyleihin liittyviä hakuja tehtiin Googleen maailmanlaajuisesti enemmän kuin naisten hiustyyleihin liittyen ja tämä kasvusuuntaus jatkuu edelleen voimakkaasti. M Room franchisekonsepti mahdollistaa kannattavan yrittäjyyden vahvoilla tukitoimenpiteillään heti ensimmäisestä toimintavuodesta alkaen.

M Room parturiyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen; me olemme rakentaneet sinulle täydellisen konseptin jota seuraamalla menestyt.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2008
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 30
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 300000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Sinun tehtävänäsi M Room yrittäjänä on vastata toimipisteen pyörittämisestä; henkilökunnan johtamisesta, liikkeen markkinoinnista, sekä yhteistyökumppaniverkoston luomisesta omalla alueellasi. Lisäksi vastaat alueesi yritysmyynnistä. Me koulutamme sinut sekä henkilökuntasi ja annamme sinulle täyden tukemme, jotta liiketoimintasi on tuloksellista heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

Millaista yrittäjää haemme:

Olemme kovassa kasvussa ja haemme itsenäisiä yrittäjiä toteuttamaan menestyksekästä miesten parturiliike - konseptiamme ympäri Suomen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

M Room yrittäjänä et ole koskaan yksin, meidän koko vuosien kokemus ja ammatillinen verkosto on tukenasi kaikissa yrittämisen osa-alueissa.

Saat kaikki tarvittavat kalusteet, tarvikkeet, laitteet ja tuotteet kauttamme ”avaimet käteen” periaatteella. Autamme myös tarvittaessa rahoituksen saamisessa. Me tuemme sinua kaikissa avauksen vaiheissa ja asiantuntijuutemme on käytettävissä koko ajan.

Meiltä saat konsepti- ja tekniikkakoulutuksen sekä itsellesi, että henkilökunnallesi. Saat tukea markkinointiin, henkilöstöhaasteisiin ja yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle etuja joista normaalisti yksittäisenä parturiyrittäjä et voi edes uneksia. Tämän helpompaa ei voi liikkeen perustaminen olla.