Touring Cars - franchisingyrittäjä (matkailuautolomien tuottaja)

Touring Cars on Euroopan johtava matkailuautolomien tuottaja sekä suurin toimija Skandinaviassa. Touring Cars toimii yhteistyössä matkailuautovalmistaja Hobbyn kanssa. Tavoitteenamme on matkailuautovuokrauksen markkinajohtajuus Euroopassa.

Yrityksellämme on vahva kansainvälinen jälleenmyyntiverkosto, testattu palvelukonsepti sekä ainutlaatuinen brändi matkailuautoilun parissa jota tukee uniikki yhteistyö maailman suurimman asuntovaunuvalmistajan kanssa.

Etsimme nyt franchise yrittäjää valmiille omalle toimipisteellemme Helsinkiin. Tämä on täysin uniikki tilaisuus aloittaa yrittäminen pitkän historian omaavassa stabiilissa toimipisteessä.

Haemme yrittäjiä myös muihin suuriin kaupunkeihin.

Ketjun perustamisvuosi: 1982
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: yli 200.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 700 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Touring Cars Franchise tarjoaa pienelle matkailuautovuokraamoyrittäjälle tai matkailuautomyyntiliikkeelle ainutlaatuisen mahdollisuuden liiketoimintakentän laajentamiseen ja nopeaan kasvuun.

Yrittäjämme työskentelevät päivittäin vahvan brändin kanssa palvellen autovuokra-asiakkaitamme viiden tähden palvelulla. Asiakkaamme tulevat pääsääntöisesti ulkomaisten tunnettujen matkanjärjestäjien kautta ja he odottavat premium-luokan palvelua. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus toimia laadukkaan tuotteen parissa erittäin kansainvälisen asiakaskunnan kanssa varmistaen niin autojen huollon, asiakaspalvelun kuin varustelunkin sujuvuuden.

Kiinnostuitko? Lue Lisää.

Millaista yrittäjää haemme:

Parhaimmat eväät Touring Cars Franchise yrittäjäksi on jo matkailuautojen tai henkilöautonvuokrauksen parissa työskentelevällä yrittäjällä joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa ja kasvaa nopeammin samalla nostaen toiminnan tason ammattimaisuutta.


Toivomme yrittäjiemme omaavan myös seuraavia
ominaisuuksia:
* Asiakaslähtöistä ajattelua
* Halua tuottaa elämyksiä
* Vahvaa myynti,- ja esimieskokemusta
* Tulossuuntautuneisuutta
* Eteenpäinvievää, positiivista asennetta elämään
* Tiimipelaajan luonnetta

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki