STEMMA - huonekaluliike

39-vuotias Stemma on yksityisten huonekalukauppiaiden perustama ja omistama ketju, johon kuuluu 46 myymälää ympäri Suomen. Stemma on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kodin huonekaluja myyvistä ketjuista ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 50 miljoonaa euroa. Stemman valikoimaan kuuluu mm. sänkyjä, sohvia, tv-tasoja, vaatekaappeja sekä vuodesohvia.

Ketjun perustamisvuosi: 1974
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 46
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 1.000.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Tarjoamme Stemma-kauppiaalle kattavan ja laadukkaan, selkeän malliston, joka koostuu kauppiasystävällisesti hinnoitelluista tuotteista. Sopivasti keskitetty tavarantoimitus tukee ansaintaasi ja tehostaa liiketoimintaasi. Kilpailukykyisen tuotevalikoiman, yksinmyyntimallistojen, tehokkaiden logistiikkapalveluiden ja ketjun markkinointituen ohella tarjoamme käyttöösi tutun, kodikkaan, vahvan ja turvallisen Stemma -brändin!

Millaista yrittäjää haemme:

Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä, ideoita, intoa ja energisyyttä! Arvostamme myös kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja myyntityöstä. Myös näkemyksellinen ote huonekalualaan ja sisustamiseen on sinulle kotiin päin. Odotamme sinulta luonnollisesti myös resursseja toimia yrittäjänä sekä sitoutumista Stemma -brändiin ja mallistoon. Voit olla jo alalla toimiva yrittäjä tai sellaiseksi haluava.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
mainospalvelut
myynnin tuki