CRYOLIPO™ - vartalonmuokkaus

Juuri Suomeen lanseerattu Crylipo™ konsepti perustuu maailmalla suuren suosion saamaan rasvanjäädytysteknologiaan. Helppo, tehokas ja turvallinen tapa poistaa ei toivotut rasvakerrostumat kehosta. Olemme ensimmäinen alan yritys Suomessa. Laitteemme on suunniteltu Suomessa ja ne edustavat alan ehdotonta huippua. Liittymällä mukaan Cryolipo™ ketjuun, olemassa olevat kauneushoitolat ja spat voivat kasvattaa myyntiään ja kannattavuuttaan merkittäväksi. Uusille yrittäjille saatavilla avaimet käteen toteutus ja edullista rahoitusta tarvittaessa.

Kaikille ketjuyrittäjille annetaan perusteellinen Cryolipo™ hoitajan koulutus ja ketjuyrittäjä saa tehokkaan IT -järjestelmän käyttöönsä, minkä lisäksi uusimpia sovelluksia sisältävän Cryolipo.fi -internetportaalin kautta saa jokainen ketjun yritys lisää asiakkaita ja laajaa näkyvyyttä,

Ketjun perustamisvuosi: 2012
Yksiköiden määrä Suomessa: 3
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 0 - 10
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Parhaiten Cryolipo™ sopii jo alalla olevalle yritykselle, joka haluaa pienellä sijoituksella kasvattaa liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan merkittävästi. Cryolipo™ hoito sopii kaikille terveille aikuisille. Yhdellä hoitokerralla voidaan poistaa jopa 26% rasvakerroksesta. Hoitoprosessi on lähes automaattinen ja yksi henkilö voi helposti operoida kahtakin hoitohuonetta saman aikaisesti.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme kauneusalan ammattilaisia, jotka tuntevat alan ja oman toimialueensa. Parhaiten sopiva ketjuyrittäjä on jo alalla ja haluaa parantaa nykyistä liiketoimintaansa tai ammattitaitoinen alan osaaja, joka haluaa aloittaa oman yrityksen.

Cryolipo™ laitteisto toimii mainiosti myös ns. kotihoitolassa ja soveltuu mainiosti myös yhden hengen yritykselle.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
ostoedut
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki