HR YHTIÖT - henkilöstöpalvelut

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi . Yrityksellämme on toiseksi korkein Dun&Bradstreet Oy / Solited Finland Oy:n AA-luottoluokitus.

Olemme rautainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Pitkä kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme takaavat oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin.

HR Yhtiöt toimii jo tällä hetkellä valtakunnallisesti. Haemme edelleenkin kasvua ja tarjoamme uusille yrittäjille ylivoimaisen konseptin muihin kilpailijoihin verrattuna.

Ketjun perustamisvuosi: 2009
Yksiköiden määrä Suomessa: 6
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: -
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 150000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Meillä on toimiva liiketoimintamalli ja toimimme jo nyt valtakunnallisesti. HR-Yhtiöiden kautta työskenteleminen tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa käytännöllisesti koko Suomessa.

Valtakunnallisessa ketjussa toimiminen onkin yrittäjälle huomattavasti tehokkaampaa ja edullisempaa kuin pelkästään itsenäisenä yrittäjänä. Ketjumarkkinointi takaa sinulle hyvän näkyvyyden ja mahdollistaa hyvän kasvun omalla alueellasi.

Käytössämme on lisäksi yksi markkinoiden parhaista henkilöstöpalveluyrityksille tehdyistä ohjelmistoista. Ohjelmistoa on kehitetty vuosien ajan ja se tarjoaa sinulle todella hyvät työkalut myynnin ja asiakkuuksien hoitamiseen sekä kasvattamiseen. HR-Yhtiölle on tehty ja räätälöity täysin oma ohjelmisto, joka vastaa kaikkiin alan haasteisiin.

Yrittäjämme hoitavat myyntiä, asiakassuhteita sekä henkilöstöhallintoa omilla toimialueillaan tai toimialoillaan valtakunnallisesti.

Millaista yrittäjää haemme:

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mahdollisesti teet niitä juuri tällä hetkellä ja haluat muutoksia. Tärkeintä on, että verkostosi on ajan tasalla ja tiedät mitä teet.

Määrätietoiselle, myyntihenkiselle yrittäjälle takuuvarma menestys!

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
toimitilat
kalusto ja laitteet
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
mainospalvelut
myynnin tuki