Laatutakuu - franchisingyrittäjä

Tarjoamme 120 Laatutakuu-yrittäjän voimin luotettavia ja laadukkaita siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen tarpeisiin. Olemme nostaneet alan arvostusta ja yrittäjien ansiotasoa jo 30 vuoden ajan.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n missio on auttaa yrittäjiksi haluavia henkilöitä menestymään siivous- ja kiinteistöhuoltoalalla ja tarjota alan laadukkaimpia siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita ketjumme asiakkaille.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1993
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 110
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Laatutakuu-yrittäjänä vastaat itsenäisesti oman asiakaskuntasi töiden sujuvuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä omasta taloudellisesta tuloksestasi. Laatutakuu-ketju tukee yrittäjää aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan. Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen ja asiakaskohteiden hankkimisessa.

Työpäivät ovat itsenäisiä ja vaihtelevia: osallistut siivoustöihin eri asiakaskohteissa ja hoidat samalla asiakasyhteistyötä sekä tarjoat asiakkaalle lisäpalveluita. Voit tehdä myös uusasiakashankintaa ja näin kasvattaa omaa liikevaihtoasi.

Laatutakuu-yrittäjät ovat aina valmiit oppimaan uutta. He arvostavat omaa alaansa ja ovat valmiita tekemään työtä menestyksensä eteen.

Laatutakuu-yrittäjä toimii yksin tai kasvattaa yritystoimintaansa ja rekrytoi työntekijöitä avukseen.

Millaista yrittäjää haemme:

Laatutakuu-yrittäjä on oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja vastuuntuntoinen. Hänellä on vakaa elämäntilanne ja luottotiedot ovat kunnossa. Laatutakuu-yrittäjä tarvitsee ajokortin ja hänellä tulee olla valmius tehdä fyysistä työtä. Suomen kansalaisuuden tai pysyvän oleskeluluvan lisäksi suomen kielen taidon tulee riittävä, sillä yrittäjä hoitaa tärkeää päivittäistä asiakasyhteistyötä.

Perehdytämme sinut siivousalalle eikä aiempaa yrittäjäkokemusta tarvita. Tärkeintä on yrittäjähenkisyys sekä se, että haluat laittaa itsesi likoon ja menestyä! Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Laatutakuu-yrittäjänä saat:
valmis asiakaskunta
valmiiksi neuvotellut rahoitusratkaisut
tuki toiminnan aloituksessa
alkukoulutus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ostoedut
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut, kirjanpito
it-palvelut ja kehittyneet järjestelmät
aluepäälliköiden tuki
myynnin tuki