Laatutakuu - franchisingyrittäjä

Tarjoamme 130 Laatutakuu-yrittäjän voimin luotettavia ja laadukkaita siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen tarpeisiin. Olemme nostaneet alan arvostusta ja yrittäjien ansiotasoa jo 25 vuoden ajan.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n missio on auttaa yrittäjiksi haluavia henkilöitä menestymään siivous- ja kiinteistöhuoltoalalla ja tarjota alan laadukkaimpia siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita ketjumme asiakkaille.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1993
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 150
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Laatutakuu-yrittäjänä vastaat itsenäisesti oman asiakaskuntasi asiakastyytyväisyydestä ja töiden sujuvuudesta sekä omasta taloudellisesta tuloksestasi.
Työpäivät ovat itsenäisiä ja vaihtelevia: osallistut siivoustöihin eri asiakaskohteissa ja hoidat samalla asiakasyhteistyötä sekä tarjoat asiakkaalle lisäpalveluita. Voit tehdä myös uusasiakashantaa, ja näin kasvattaa omaa liikevaihtoasi. Alussa sinulla on jo joka tapauksessa valmis asiakaskunta Laatutakuun kautta eikä sinun tarvitse tehdä myyntityötä asiakaskunnan hankkimiseksi.

Laatutakuu-yrittäjät ovat aina valmiit oppimaan uutta. He arvostavat omaa alaansa ja ovat valmiita tekemään työtä menestyksensä eteen.

Laatutakuu-yrittäjä toimii yksin tai kasvattaa yritystoimintaansa ja rekrytoi työntekijöitä avukseen.

Millaista yrittäjää haemme:

Tuleva Laatutakuu-yrittäjä on oma-aloitteinen, aktiivinen, oppimishaluinen ja vastuuntuntoinen. Hänellä on vakaa elämäntilanne ja luottotiedot ovat kunnossa.

Laatutakuu-yrittäjä tarvitsee ajokortin ja hänellä tulee olla valmius tehdä fyysistä työtä. Suomen kielen taidon tulee riittävä, sillä yrittäjä hoitaa tärkeää päivittäistä asiakasyhteistyötä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

valmis asiakaskunta
valmis rahoitusratkaisu, ei omia säästöjä
tuki toiminnan aloituksessa
alkukoulutus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ostoedut
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut, kirjanpito
it-palvelut ja kehittyneet järjestelmät
aluepäälliköiden tuki
myynnin tuki