LAATUTAKUU

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Tarjoamme OmaSiivooja-siivouspalveluita ja OmaTalonmies-kiinteistöhuoltopalveluita itsenäisten ja palvelevien franchisingyrittäjien kautta.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n missio on auttaa yrittäjiksi haluavia henkilöitä menestymään siivous- ja kiinteistöhuoltoaloilla ja tarjota alan laadukkaimpia siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita ketjumme asiakkaille.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 1993
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 150
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 80.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Laatutakuu-yrittäjät toimivat konseptin mukaisesti joko siivousalan tai kiinteistönhuollon tehtävissä. Siivouskohteina voivat olla esim. taloyhtiöiden tilat tai pienet toimistotilat.

Laatutakuu-yrittäjänä vastaat itsenäisesti oman asiakaskuntasi asiakastyytyväisyydestä ja töiden sujuvuudesta sekä omasta taloudellisesta tuloksestasi.
Työpäivät ovat itsenäisiä ja vaihtelevia: osallistut siivoustöihin eri asiakaskohteissa ja hoidat samalla asiakasyhteistyötä sekä hankit uusia asiakaskohteita. Et siis ole sidoksissa vain yhteen toimipaikkaan

Laatutakuu-yrittäjät ovat aina valmiit oppimaan uutta. He arvostavat omaa alaansa ja ovat valmiita tekemään työtä menestyksensä eteen.

Laatutakuu-yrittäjä voi toimia itsenäisesti tai kasvattaa yritystoimintaansa työntekijöiden avulla.

Millaista yrittäjää haemme:

Tuleva Laatutakuu-yrittäjä on oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen. Hänellä on vakaa elämäntilanne ja oma talous kunnossa.

Laatutakuu-yrittäjä tarvitsee ajokortin ja hänellä tulee olla valmius tehdä fyysistä työtä. Suomen kielen taidon tulee hyvällä tasolla, sillä yrittäjä on säännöllisessä kontaktissa asiakkaidensa kanssa.

Haemme yrittäjiä juuri nyt:
- Pääkaupunkiseutu
- Joensuu
- Jyväskylä
- Kuopio
- Oulu
- Pori
- Tampere
- Turku

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoituspaketti
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
myynnin tuki