P&T - kunto- ja hyvinvointisali

Vuonna 2005 perustettu, franchising-periaatteella toimiva P&T-kunto- ja hyvinvointisaliketju on lyhyessä ajassa noussut alansa merkittävimpien toimijoiden joukkoon Pohjoismaissa. Puls & Träning tuo kuntosalit sinne missä asutaan tai asioidaan - lähikaupan tuntumaan tai viereiseen ostoskeskukseen. Ripeästi toimipisteitä ympäri Pohjoismaita avaavan Puls & Träningin tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin, tavallista kuntoilijaa puhutteleva kuntosaliketju. Yhtiön tarkoituksena on avata alueella 50 uutta toimipistettä seuraavan viiden vuoden sisällä. Ruotsissa toimii jo 63 P&T-salia. Haemme parhaillaan franchising-yrittäjiä alati laajenevaan ketjuumme eri puolille Suomea.Tervetuloa osaksi hyvinvoinnin menestystarinaa!

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2005
Yksiköiden määrä Suomessa: 13
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-2
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250 000 - 600 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Kun luet tämän, harkitset todennäköisesti oman kuntosalisi perustamista. Tilat, rakennustyöt, nimi, logo, kotisivut, laitteiden ja ohjelmistojen valinta, talous, riskiarvio, sisustus ja kunnossapito ovat esimerkkejä asioista, joiden tulee ensin loksahtaa kohdalleen. Kun kuntosali on avattu, vuorossa ovat muun muassa markkinointia ja hallinnointia koskevat kysymykset ja huoli siitä, ettei sali ehkä menestykään suunnitelmien mukaisesti.

P&T -franchisingyrittäjänä saat apua kaiken tämän kanssa. Kuntosaliyrittäjyyttä korostavan konseptimme ansioista voimme analysoida tilanteesi ja vähentää riskiä.

Olemme apuna koko rakennusvaiheen aikana ja tarjoamme kaikki työkalut, joilla kuntosaliyritystä voidaan pyörittää parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä ei todennäköisesti tule kalliimmaksi kuin että hoitaisit kaiken itse, mutta apumme ansiosta säästät satoja työtunteja. Lisäksi pääset osalliseksi tavaramerkistä ja sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Millaista yrittäjää haemme:

Hakemamme yrittäjä on yrittäjä- ja myyntihenkinen, yhteistyökykyinen ja hänellä on positiivinen elämänasenne. Kokemus esimies-/johto-/projektitehtävistä sekä osaaminen myynnin-, markkinoinnin ja asiakaspalvelun alalta katsotaan eduksi.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
toimitilat
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
it-palvelut
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki