PRINK - tulostintarvikeliike

Prink on tulostintarvikkeisiin erikoistunut liike, joka on ottanut haltuunsa Euroopan franchisingmarkkinat tuotemerkillään. Myymme kaikkia tuotteita, joita tulostimet, faksit ja kopiokoneet kuluttavat sekä papereita. Asiakkaamme voivat säästää jopa 80% verrattuna alkuperäisiin tuotteisiin. Tulostintarvikkeiden kulutus on lisääntynyt laitteiden markkinoille tulon jälkeen. Kulutus tulee edelleen kasvamaan seuraavien 15 vuoden aikana. Tulostamisen kasvu johtuu mm. digikuvauksesta ja tulostimien lisääntyneestä käytöstä, mikä mahdollistaa tulostamisen, jollainen aikaisemmin oli mahdollista ainoastaan kirjapainossa: käyntikortit, mainoslehtiset, esitteet yms. Prink -myymälän avaaminen on yksinkertaista. Hoidamme kaiken olennaisen; etsimme parhaan sijainnin liikkeelle, suunnittelemme ja asennamme sisustuksen sekä neuvomme kaupan perustamiseen liittyvissä yksityiskohdissa siinä määrin, että franchisingyrittäjä saa kaiken valmiina periaatteella - avaimet käteen.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2002
Yksiköiden määrä Suomessa: 5
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: yksi henkilö pystyy hoitamaan liikettä
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: yli 200.000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Konseptimme mukaisesti yrittäjä toimii ketjussamme todellisena osana tiimiä ja yhdessä saman päämäärän tavoittamiseksi. Yrittäjä ei koskaan jää yksin liiketoimintansa kanssa vaan saa meiltä täyden tuen toiminnalleen kehittyvillä ja kasvavilla markkinoilla.

Millaista yrittäjää haemme:

Etsimme avointa, positiivista yrittäjähenkistä kumppania, joka on sosiaalinen ja jolla on oma taloudellinen tilanne ja perheasiat kunnossa. Hakemallamme yrittäjällä ei tarvitse olla suoraa kokemusta alalta, mutta se katsotaan eduksi. Toivomme että kumppanilla on monipuolinen kokemus työelämästä ja halua oppia uutta.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
kalusto ja laitteet
ostoedut
asiakaskontaktit
alueyksinoikeus
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki