TALOASEMA - isännöintipalvelut

TALOASEMA on suomalainen, yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin palveluyritys. Taloasema Oy on palkittu Suomen Franchisingyhdistyksen ja Sampo Pankin toimesta Suomen innovatiivisimpana yrityksenä vuonna 2012.

Taloasema-yrittäjät tarjoavat paikallisille asiakkaille valmiin, markkinoiden asiakaslähtöisimmän palvelutuotteen. Räätälöitävä isännöinnin palvelu, kiinteistötekniikan ja -juridiikan erikoisosaaminen sekä verkossa asiakkaita ajantasaisesti palveleva sähköinen palvelualusta ovat asiakastyytyväisyytemme salaisuus. Taloaseman ainutlaatuisen palvelukonseptin takana on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta kiinteistönpidosta.

Jäsenyys Suomen Franchising-Yhdistyksessä: Kyllä
Ketjun perustamisvuosi: 2009
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 27
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 60 000 - 120 000

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Taloaseman toimintamallissa yrittäjän rooli on olla isännöinnin asiantuntija, jonka oikeana kätenä toimivat Taloasema-ketjun omat taloushallinnon, kiinteistötekniikan, juridiikan ja IT:n osaajat.

Taloaseman isännöintiyrittäjä on nimenomaan erikoistunut kiinteistöjen johtamiseen ja käyttää omaa ammattiverkostoaan erikoispalvelujen tuottamiseen.

Millaista yrittäjää haemme:

Tuleva Taloasema-yrittäjä on suorittanut tai suorittamassa IAT:n, isännöinnin ammattitutkinnon. Taloasema-yrittäjän tulee olla yrittäjähenkinen ammattilainen, joka kykenee johtamaan taloyhtiöitä. Koska yrittäjä keskittyy taloyhtiöiden operatiiviseen johtamiseen, tulee hänellä olla hyvät esiintymis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Taloasema-yrittäjällä tulee olla myös vahva tahtotila tehdä omasta isännöitsijätoimistostaan menestyksekäs.

Aikaisempi isännöintialan kokemus on hyvä tausta, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutamme kaikki yrittäjämme sekä isännöinnin että yrittäjyyden arkeen.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
rahoitusneuvonta
tuki toiminnan aloituksessa
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
ketjumarkkinointi
taloushallinnon palvelut
tekninen tuki
juridiset palvelut
myynnin tuki