Mr CAP - autojen suojaus- ja puhdistuspalvelut

Mr CAP on aloittanut toimintansa 1990 Ruotsissa. Mr CAP on erikoistunut autojen puhdistamiseen ja suojaamiseen ja erityisesti autojen ulko- ja sisätilojen huoltamiseen. Mr CAP tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista palvelua ihmisiltä, jotka suhtautuvat intohimoisesti autoihin.

Mr CAP hoitaa yli 65 000 autoa vuosittain yli 13 maassa. Asiakkaina ovat kuluttajat sekä yritykset. Mr CAPin konsepti perustuu Mr CAPin jatkuvaan tuotesuunnitteluun ja teknologian kehittämiseen. Mr CAPin palvelua on saatavilla ainoastaan Mr CAPin lisensioiduista liikkeistä.

Ketjun perustamisvuosi: 1990
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 50.000-100.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 3-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 250 000e

Ketjumme yrittäjän toiminta:

Yrittäjän tehtävänä on valvoa, että Mr CAPin konseptia noudatetaan liikkeessä sekä johtaa ja kehittää omaa liikettä. Myyntityö, budjettien laatiminen ja hallinnolliset tehtävät ovat myös yrittäjän jokapäiväisiä tehtäviä.

Mr CAP tukee yrittäjäänsä ja ketju ja yrittäjä työskentelevät yhteistyössä. Ketju tarjoaa yrittäjälle koulutuksen, käsikirjan ja jatkuvat tukitoiminnot liikkeen pyörittämiseen.

Huom: Mr CAPin lisätietopyynnöt englanniksi!

Millaista yrittäjää haemme:

Mr CAP etsii yrittäjäksi henkilöä, jolla on halua rakentaa pitkäaikainen ja menestyvä ura Mr CAP yrittäjänä. Yrittäjällä ei tarvitse olla kokemusta autoalalta. Mr CAP kouluttaa yrittäjänsä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

alkukoulutus
tuki toiminnan aloituksessa
käynnistysmarkkinointi
liiketoiminnan ohjaus
jatkokoulutus
tekninen tuki
mainospalvelut
myynnin tuki