OVV ASUNTOPALVELUT - vuokravälitys

OVV Asuntopalvelut Oy on kiinteistövarallisuuden hoitaja. OVV ketjun franchising yrittäjät muodostavat valtakunnallisen ketjun, jonka toimialana on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys ja hallinnointi, Voimme tarjota myös isännöinti- ja taloshallintopalveluita isoimmille asiakkaillemme. OVV Asuntopalvelut kuuluu Investors House -konserniin, joka on listattu kotimainen pörssiyhtiö.

OVV ketjun yrittäjät toimivat 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Vuodesta 1994 toimineella OVV.lla on asiakkaina lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä.

OVV brändi on maakunnissa tunnettu ja useassa kasvukeskuksessa OVV on alueen suurin välittäjä. OVV -ketjun välittämien vuokrasopimusten määrä vuonna 2017 kasvoi 8 % ollen yhteensä lähes 3.900 kpl. Kasvu oli nopeinta Helsingissä, missä ketju kasvoi 67%. Vuokravälitysten lisäksi OVV Kokonaispalvelu (asuntojen hallinnointi) kasvoi noin 21%:n vuosivauhdilla.
Vuonna 2018 OVV ketjun yrittäjät vuokrasivat yli 4000 . asuntoa ja toimitilaa. OVV Kokonaispalvelu saavutti suuren suosion kasvaen yli 190%.

Samaan konserniin kuuluu myös rahastoyhtiö Dividend House ja IVH Kampus.

Teemme yhteistyötä aktiivisesti mm. Fortumin, AIG ja Holda Technologies kanssa. Yhteistyökumppaninamme on myös Suomen Vuokranantajat ry sekä Vuokralaiset ry.

Ketjun perustamisvuosi: 1994
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 11
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

OVV ketjuyrittäjä tuntee asuntosijoittamisen ja hän osaa vuokravälityksen. Lisäksi hän hoitaa kokonaisvaltaisesti vuokrasuhteita kun asiakas on ostanut OVV Kokonaispalvelun. Yrittäjä osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin palvellakseen asiakkaitaan ammattitaitoisesti - niin vuokralaisia kuin vuokranantajia . Yrittäjä tuntee vuokravälitysprosessin ja asuntosijoittamisen, vuokrauksen ja asuntosijoittamisen markkinatilanteen.

OVV ketjun yrittäjät eivät kilpaile keskenään - vahvuus syntyy yhteistyöstä ja yhdessä toimimisesta, yhdessä olemme enemmän. OVV ketkuyrittäjä voi perustaa toimialueelleen useampia toimipisteitä oman kykynsä mukaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme uusia yrittäjiä mm. : Turkuun, Hämeenlinnaan, Vaasaan (ja Seinäjoki) ja lisäksi muihin kasvukeskuksiin.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. OVV ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä!

Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se. Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä toivotaan lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Tärkeintä on innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia.

Toimintaamme ja työyhteisöihimme voi tutustaua OVV ketjun facebook -sivuston lisäksi toimistojen paikallisilla sivuilla kuten OVV Asuntopalvelut Kuopio, OVV Asuntopalvelut Tampere jne, Joensuu, Pori, Jyväskylä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

OVV Asuntopalvelut ketjun toimitusjohtajuutta aiemmin toimin OVV yrittäjänä Tampereella 14.5 vuotta. Aloitin aikanaan käytännössä alusta, vaikka ostin jonkin aikaa toiminnassa olleen toimiston. Vahvalla verkostoitumisella ja intohimoisella paneutumisella vuokraamiseen ja markkinointiin, vaikutin lisäksi ketjun kehitykseen vuosien saatossa aktiivisesti. Minulla on vahva ote yrittäjyyden aloittamiseen ja sen kasvattamiseen.

OVV ketju ja minä tarjoamme
- hyvän alkukoulutuksen
- rahoitusneuvonnan
- tuen toiminnan aloituksessa
- avun toimitilan valinnassa
- liiketoiminnan ohjauksen
- säännöllisen ketjun koulutuksen ja ammattitaidon vahvistamisen
- välitysjärjestelmän
- juridiset palvelut
- mainospalvelut
- myynnin tuen