OVV ASUNTOPALVELUT - vuokravälitysketju

OVV Asuntopalvelut on yli 25 vuotta toiminut vuokravälitysketju, joka toimiin Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:n alla. OVV ketjun franchising yrittäjät muodostavat valtakunnallisen ketjun, jonka toimialana on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys ja hallinnointi,. Jotkut toimistot myös myyvät asunto-osakkeita ja välittävät myös toimitiloja. Voimme tarjota myös isännöinti- ja taloshallintopalveluita isoillekin asiakkaille Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:n palveluna. OVV Asuntopalvelut kuuluu Investors House -konserniin, joka on listattu kotimainen pörssiyhtiö.

OVV ketjun yrittäjät toimivat 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Vuodesta 1994 toimineella OVV.lla on asiakkaina lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä.

OVV brändi on maakunnissa tunnettu ja useassa kasvukeskuksessa OVV on alueen suurin välittäjä. OVV -ketjun välittämien vuokrasopimusten määrä vuonna 2018 kasvoi 10% ollen yhteensä yli 4000 kpl. Kasvu oli nopeinta vuokravälitysten lisäksi OVV Kokonaispalvelu (asuntojen hallinnointi) kasvoi ja jatkaa kasvuaan.

Samaan konserniin kuuluu myös rahastoyhtiö Dividend House ja IVH Kampus.

OVV yrittäjät tekevät yhdessä hyvin paljon asioita, koska yhdessä toimimalla kaikki saavat enemmän.

Ketjun perustamisvuosi: 1994
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 11
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

OVV ketjun yrittäjä tuntee asuntosijoittamisen ja hän osaa ammattimaisen vuokravälityksen. Lisäksi hän hoitaa kokonaisvaltaisesti vuokrasuhteita kun asiakas on ostanut OVV Kokonaispalvelun. Yrittäjä osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin ja kehittää toimintaansa yhdessä muiden OVV ketjun yrittäjien kanssa palvellakseen asiakkaitaan ammattitaitoisesti - niin vuokralaisia kuin vuokranantajia . Yrittäjä tuntee vuokravälitysprosessin ja asuntosijoittamisen, vuokrauksen ja asuntosijoittamisen markkinatilanteen erityisesti omalla alueellaan.

OVV ketjun yrittäjät eivät kilpaile keskenään - vahvuus syntyy yhteistyöstä ja yhdessä toimimisesta. Yhdessä toimimalla olemme enemmän. OVV ketjuyrittäjä voi perustaa toimialueelleen useampia toimipisteitä oman kykynsä mukaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme uusia yrittäjiä esim. Turkuun, Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Vaasaan (sekä Seinäjoki).
Mikäli koet intohimoa alalle sekä yrittäjyyteen ja olet valmiiksi verkostoitunut, ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä onko paikkakunnallasi mahdollisuutta OVV yrittäjyyteen ellei edellä mainitut paikkakunnat kiinnosta sinua.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. OVV ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä!

Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se. Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä edellytetään lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia auttaa onnistumaan.

Toimintaamme ja työyhteisöihimme voi tutustaua OVV ketjun facebook -sivuston lisäksi toimistojen paikallisilla sivuilla kuten OVV Asuntopalvelut Kuopio, OVV Asuntopalvelut Tampere jne, Joensuu, Pori, Jyväskylä.

Turussa on valmiina toimipiste ja pientä toimintaa jo valmiiksi.
Helsingissä on toimipiste Investors House OyJ:n tiloissa - voimme ottaa pääkaupunkiseudulle muutaman yrittäjän - kyky toimia yhteistyössä on erityisen tärkeää.
Hämeeenlinnaa hoidetaan Tampereelta käsin, ei ole vielä toimipistettä.
Vaasaa ja Seinäjokea on hoidettu Tampereelta käsin, ei ole vielä toimipistettä, toiminta hyvin pienimuotoista vielä.

OVV ketjun yrittäjät tekevät koko töitä henkilökuntansa kanssa intohimoisesti. Heillä on kova halu auttaa sekä vuokralaisia että vuokranantajia.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

OVV Asuntopalvelut ketjun johto pystyy tarjoamaan vahvalla omalla osaamisellaan tuen sekä yritttäjyyteen että vuokraamiseen ja markkinointiin.

OVV ketju tarjoaa:
- hyvän alkukoulutuksen
- rahoitusneuvonnan
- tuen toiminnan aloituksessa
- avun toimitilan valinnassa
- liiketoiminnan ohjauksen
- säännöllisen ketjun koulutuksen ja ammattitaidon vahvistamisen
- välitysjärjestelmän
- juridiset palvelut
- mainospalvelut
- myynnin tuen

Luonnollisesti muiden OVV ketjun yrittäjien tuki on apuna tarvittaessa koko yrittäjäuran ajan. Ketjutapaamisia on vähintään kaksi kertaa vuodessa, joissa on koulutusta, että yhdessä suunnittelua, jotta jokaisella OVV yrittäjällä olisi entistä paremmat edellytykset menestyä omalla alueellaan.
OVV.com sivustolla on muutamia OVV ketjun yrittäjien tarinoita.