OVV ASUNTOPALVELUT - vuokravälitys

OVV Asuntopalvelut Oy on valtakunnallinen ketju, jonka toimialana on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys ja hallinnointi, asuntojen myynti sekä toimitilavälitys. OVV on itsenäisistä yrittäjistä muodostuvan ketjun johtamisyhtiö, joka on osa suomalaista Investors House -konsernia.

OVV toimii 12 paikkakunnalla ympäri Suomen. Vuodesta 1994 toimineella OVV.lla on asiakkaina lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä.

OVV brändi on maakunnissa tunnettu ja useassa kasvukeskuksessa OVV on alueen suurin välittäjä. OVV -ketjun välittämien vuokrasopimusten määrä vuonna 2017 kasvoi 8 % ollen yhteensä lähes 3.900 kpl. Kasvu oli nopeinta Helsingissä, missä ketju kasvoi 67%. Vuokravälitysten lisäksi OVV Kokonaispalvelu (asuntojen hallinnointi) kasvoi noin 21%:n vuosivauhdilla.

Ketjun perustamisvuosi: 1994
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 12
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

OVV yrittäjä tuntee asuntosijoittamisen ja hän osaa vuokravälityksen lisäksi hoitaa kokonaisvaltaisesti vuokrasuhteita. Yrittäjä osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin osatakseen palvella asiakkaita - niin vuokralaisia kuin vuokranantajia - tarjoamalla ammattitaitoista palvelua. Yrittäjä tuntee vuokravälitysprosessin ja asuntosijoittamisen, vuokrauksen ja asuntosijoittamisen markkinatilanteen.

OVV Yrittäjät eivät kilpaile keskenään - vahvuus syntyy yhteistyöstä ja yhdessä toimimisesta. Yrittäjä voi perustaa toimialueelleen useampia toimipisteitä oman kykynsä mukaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme uusia yrittäjiä Turkuun, Hämeenlinnaan, Vaasaan ja muihin kasvukeskuksiin.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. Ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä.

Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se. Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä toivotaan lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Tärkeintä on innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia.

Toimintaamme ja työyhteisöihimme voi tutustaua ketjun facebook -sivuston lisäksi toimistojen paikallisilla sivuilla kuten OVV Asuntopalvelut Kuopio, OVV Asuntopalvelut Tampere jne, Joensuu, Pori, Jyväskylä.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Ketjun toimitusjohtajuuden lisäksi olen toiminut yrittäjänä Kuopiossa 20 vuotta. Olen perustanut yrityksen, aloittanut alusta, luonut markkinat ja vaikuttanut ketjun kehitykseen. Minulla on vahva ote yrittäjyyden aloittamiseen ja sen kasvattamiseen.

Ketju ja minä tarjoamme
- hyvän alkukoulutuksen
- rahoitusneuvonnan
- tuen toiminnan aloituksessa
- avun toimitilan valinnassa
- liiketoiminnan ohjauksen
- säännöllisen ketjun koulutuksen ja ammattitaidon vahvistamisen
- välitysjärjestelmän
- juridiset palvelut
- mainospalvelut
- myynnin tuen