Virpi ja Lasse Rusi palasivat vuosien jälkeen uudelleen Kotipizza-yrittäjiksi Jyväskylään

Pitkän linjan Kotipizza -yrittäjät Virpi ja Lasse Rusi ehtivät olla kolme vuotta ns. sapaattivapaalla, kunnes palasivat takaisin Kotipizza -yrittäjiksi Jyväskylään Voionmaankadun ravintolaan. Ennen sapaattivapaataan pariskunta toimi Kotipizza -yrittäjinä 23 vuotta.

Kolme vuotta sitten Kotipizza -yrittäjäpariskunta Virpi ja Lasse Rusi myivät Kotipizza -ravintolansa, jota olivat ehtineet pyörittää 23 vuotta. Rusin pariskunta halusi kuitenkin tehdä jotain muuta ja pohtivatkin eri vaihtoehtoja ja haaveilivat myös ulkomaille muutosta. Vaikka oma Kotipizza -ravintola oli myyty, ei täysin Kotipizza kuitenkaan unohtunut sapattivuosienkaan aikana, sillä Virpi työskenteli kesäisin muiden Kotipizza -yrittäjien ravintoloissa Jyväskylässä tuuraten sijaisuuksia loma- ja kiireaikoina.

Kun koronaepidemia levisi viime keväänä, Rusit olivat parhaillaan ulkomaan reissulla. Pandemiatilanteesta johtuen, he tulivat pian Suomeen. Kotimaahan palattuaan he huomasivat Voionmaankadun Kotipizza -ravintolan olevan myynnissä ja miettivät, että ”Miksipäs ei”.

Nyt meillä on tässä Voionmaankadun ravintolassa myös Kotipizzan kuljetuspalvelu, joka on lisännyt myyntiä taaten sen, että töitä riittää meille molemmille, sekä minulle että miehelleni Lasselle, kertoo Virpi Rusi. ”Meillä on jo aikuiset lapset, jotka asuvat omillaan, niin tuntui senkin puolesta luonnolliselta valinnalta jatkaa Kotipizza -yrittäjinä taon jälkeen. Ja tämä on se mitä me osaamme tehdä: tuttu työ, kaikki toimii ja Kotipizzassa on hyvä olla yrittäjänä.” kiteyttää Virpi Rusi.

Franchise News 18.9.2020