Pia ja Kimmo Viitaharju avasivat toisen Pancho Villa -ravintolansa

Turkuun Hansakortteliin avautui helmikuussa uusi Pancho Villa -ravintola. Yrittäjinä toimivat Pia ja Kimmo Viitaharju, joilla on jo entuudestaan toinen Pancho Villa -ravintola Raisiossa.

Ennen Pancho Villa -yrittäjyyttä Kimmo ja Pia Viitaharju olivat työskennelleet myynti -ja asiakaspalvelutehtävissä. Kimmo Viitaharju ehti toimia 32 vuotta myynti- ja esimiestehtävissä. Pia Viitaharju puolestaan oli työskennellyt 17 vuotta myyntitehtävissä vakuutusalalla ja sitä ennen 10 vuoden ajan myyjän tehtävissä kultasepän liikkeessä.

Viitaharjun pariskunta kuitenkin halusi vaihtaa alaa ja yrittäjyys kiinnosti heitä. Molemmat halusivat edelleen työskennellä asiakaspalvelun parissa ja löytää työn, jota he voisivat tehdä yhdessä yrittäjinä. Pancho Villa -ketju ja yrittäjyys ketjussa kiinnosti molempia. ”Pancho Villa oli tuttu perheemme ruokapaikkana jo useamman vuoden ajalta, joten tuntui mielenkiintoiselta lähteä "tiskin toiselle puolelle.", Viitaharjut kertovat.

Pancho Villa -yrittäjyyshaave toteutui ja Viitaharjut avasivat ensimmäisen Pancho Villa -ravintolansa 1.12.2019 Raisioon. Yrittäjäpariskunnalla oli jo alun perin suunnitelmissa laajentaa liiketoimintaa, mikäli mahdollisuus siihen tulee. Sopiva paikka löytyi ja yrittäjäpariskunta avasi toisen Pancho Villa -ravintolansa Turkuun 18.2.2021.

Uusi ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Turun ydinkeskustassa, Kauppatorin läheisyydessä olevalla kävelykadulla, Yliopistonkatu 18:ssa. Turun Kauppatoria ollaan juuri parhaillaan uudistamassa ja uudistustyön odotetaan valmistuvan kesällä 2022. Viitaharjut iloitsevat uuden ravintolan avauksesta ja ovat tyytyväisiä ravintolan hyvään sijaintiin. ”Turun ydinkeskustassa Kävelykadulla on aivan oma tunnelmansa ja odotamme innolla Kauppatorin remontin valmistumista.”, Viitaharjut kertovat.

Franhcise News