Rajamäen Kotipizzan yrittäjäksi kokenut Naser Mohammadi

Tammikuussa Rajamäen Kotipizza sai uuden yrittäjän, Naser Mohammadin.

Naser Mohammadi valmistui merkonomiksi vuonna 2009. Merkonomiopintojensa ohella ja valmistumisensa jälkeenkin Mohammadi työskenteli baarissa ja myöhemmin pizzeriassa. Pizzeriassa työskentely tuntui mielekkäältä ja Mohammadi perustikin oman pizzerian Jyväskylään vuonna 2010. Viiden vuoden jälkeen Mohammadi muutti Vantaalle ja perusti sinne uuden pizzerian vuonna 2016.

Reilun kymmenen pizzeriayrittäjävuoden jälkeen Mohammadi kiinnostui Kotipizza-yrittäjyydestä. 

”Tunsin Kotipizza-yrittäjiä, jotka olivat tyytyväisiä yrittäjyyteensä ja sen pohjalta kiinnostuin itsekin hakemaan Kotipizza-yrittäjäksi. Olin yhteydessä ketjuun ja mielenkiintoni Kotipizza-yrittäjyyttä kohtaan kasvoi entisestään. Kotipizzassa minua kiehtoi sen toimiva konsepti, järjestelmällisyys, hyvä brändi ja ketjun tuki”, Mohammadi kertoo.

Neuvottelut Kotipizzan kanssa etenivät ja Mohammadille tarjoutui mahdollisuus ryhtyä Kotipizza-yrittäjäksi Rajamäelle. Hän aloitti yrittäjänä Rajamäen Kotipizzassa 1.1.2022.

Mohammadia kiinnostaa Kotipizza-liiketoiminnan laajentaminen sopivan tilaisuuden tullen. 

”Jo ennen Kotipizza-yrittäjyyttä, ollessani pizzeriayrittäjänä, minua kiinnosti liiketoiminnan laajentaminen uusilla ravintoloilla. Silloin siinä olisi ollut liikaa haasteita. Nyt Kotipizza-yrittäjänä uskon sen olevan hyvin mahdollista”, Mohammadi toteaa.

Franchise News 28.2.2022